Posters

Vanaf €5,00
Binnen 2 dagen geproduceerd

Een poster maken van hoge kwaliteit doe je bij Fotoalbum.nl! Kies uit veel formaten en ontwerp jouw poster met je eigen foto’s en/of teksten. Heb je mooie foto’s gemaakt op vakantie, tijdens een weekendje weg of op een bijzondere locatie? Kies je mooiste foto en laat deze groot afdrukken op een poster.

Poster maken

De mooiste posters maken doe je bij Fotoalbum.nl. Kies uit veel formaten en ontwerp jouw poster met je eigen afbeeldingen, foto’s en/of teksten. Maak bijvoorbeeld een poster op klein formaat zoals A4 of A3, of kies een grote afdruk op A2 of A1. Moet jouw poster echt opvallen? Op ons grote A0 formaat zal dit absoluut geen probleem zijn.

Poster afdrukken

Posters worden afgedrukt op stevig papier voor een mooie uitstraling. Er zijn meerdere mogelijkheden om je poster op te hangen. Je kunt bijvoorbeeld je foto aan de muur hangen met dubbelzijdig tape of inlijsten in een fotolijst voor een extra luxe effect. Kies je mooiste foto en laat deze groot afdrukken op een poster met HD-kwaliteit.

Poster ontwerpen

Bij het ontwerpen van je poster heb je verschillende opties om je poster nog mooier te maken en naar eigen smaak in te vullen. Gebruik filters om je foto’s te bewerken naar bijvoorbeeld zwart-wit of geef een sepia-effect aan je foto.
Heb je mooie foto’s gemaakt op vakantie, tijdens een weekendje weg of op een bijzondere locatie en kun je niet kiezen welke foto je wilt laten afdrukken? Maak dan een fotocollage van je mooiste foto’s door gebruik te maken van indelingen in onze Online Software. Je kunt hier kiezen uit meerdere composities en vak-indelingen om zo jouw perfecte fotocollage te maken op poster te maken.

Verschillende formaten posters

Posters zijn beschikbaar is verschillende staand- en liggende formaten vanaf A4 t/m A0 formaat. Heb je een foto van je favoriete artiest, band, sportclub? Kies uit een grote, kleine, staande of liggende poster en laat iedereen zien wie jouw idool is! Voeg zelf nog afbeeldingen en teksten toe om je poster nog persoonlijker te maken. Het ophangen van een persoonlijke poster in je woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of werkkamer maakt de ruimte levendig en sfeervol.
Wil je een reclameposter maken voor een buurtfeest, het optreden met je band of wil je een nieuw product promoten? Dat kan, met de Online Software voeg je heel gemakkelijk een logo en afbeeldingen toe. Tevens gaat het toevoegen van een tekst eenvoudig, zo ziet iedereen in één oogopslag wanneer jouw band speelt.

Posters Basisprijs
Poster A0 €20,00
Poster A1 €15,00
Poster A2 €12,50
Poster A3 €7,50
Poster A4 €5,00

 

Product Verzonden binnen:
Posters 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst