Foto op Berkenplex-hout

Vanaf €27,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Als je een wanddecoratie aan de muur wil hangen met een mooie, natuurlijke uitstraling, dan is berkenplex hout een van de beste opties om voor te kiezen.

Hout wordt niet alleen meer gebruikt om meubels, blokhutten of papier van te maken, maar je kunt ook foto’s laten afdrukken op hout! Als je een wanddecoratie aan de muur wil hangen met een mooie, natuurlijke uitstraling, dan is berkenplex hout een van de beste opties om voor te kiezen.

Je kunt een foto op hout afdrukken op 2 verschillende soorten, namelijk berkenplexhout en vurenhout. Berkenplex bestaat uit een complete houtenplaat en vurenhout daarentegen voorzien is van losse planken (met tussenruimte) die aan elkaar verbonden zijn.

Het is vaak afhankelijk van de foto welke van de twee het meest geschikt is, want niet in alle gevallen is het praktisch om de foto te laten onderbreken door de tussenruimte. Daarnaast is Berkenplex ook het meest geschikt voor portretfoto’s of andere foto’s waarop personen te zien zijn.

Bij het afdrukken van een foto op hout wordt de kleur wit niet meegedrukt. Dit kan juist voor een zeer bijzonder en uniek eindresultaat zorgen, maar je kunt er ook voor een witte deklaag kiezen, indien je foto veel van de kleur wit bevat en je dit niet verloren wil laten gaan. Deze witte deklaag wordt Whitewash genoemd en kan zowel bij Berkenplex, als bij Vurenhout gekozen worden. Een ander bijkomend voordeel is dat hierdoor de zogenaamde noesten in het hout minder tot niet zichtbaar zijn.

Voor het printen van een foto op berkenplex hout kun je kiezen uit staande, liggende en vierkante formaten, wat oploopt tot 90×60 centimeter. Hiervoor maken wij gebruik van FSC-gekeurd en biologisch hout.

Een foto op berkenplex wordt ook veel gebruikt voor het afdrukken van landschappen en dieren, aangezien dit onderwerp perfect aansluit op het gebruikte materiaal.

Via de Online Software kun je gemakkelijk je eigen foto’s selecteren en daarmee in een paar klikken een foto op hout ontwerpen.

Foto op Berkenplex-Hout Basisprijs
Formaat 20×30/30×20 €27,50
Formaat 40×30/30×40 €37,50
Formaat 40×40 €42,50
Formaat 60×40/40×60 €45,00
Formaat 60×60 €57,50
Formaat 60×90/90×60 €72,50

 

Product Verzonden binnen:
Foto op Berkenplex-Hout 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst