Jaaragenda’s

Vanaf €14,99
Binnen 2 dagen geproduceerd

Met de jaaragenda van Fotoalbum.nl heb je al je afspraken, verjaardagen, uitjes, notities en to-do’s binnen handbereik! Voorzie je jaaragenda van persoonlijke foto’s en teksten om zo altijd je herinneringen aan die ene leuke vakantie of dat onvergetelijke dagje weg bij je te hebben.

Jaaragenda maken

Weg met die saaie jaaragenda’s met effen omslag of standaard foto op de voorkant. De jaaragenda van Fotoalbum.nl maakt van afspraken noteren een feestje. Op het bureau of in je tas ligt namelijk altijd jouw persoonlijke agenda met een foto waar jij blij van wordt!

Voorzie de buitenkant van je agenda met een mooie foto en tekst. Gebruik bijvoorbeeld op de voorkant je favoriete foto van de zomervakantie en de op de achterkant die fijne herinnering van een dagje weg. Heb je heel veel foto’s? Plaats dan niet één foto, maar maak juist een collage van meerdere foto’s. Het binnenwerk van de jaarkalender hebben wij al voor je ontworpen, dus het maken van de omslag gaat supersnel en gemakkelijk in de Online Software. Doordat de weken verdeeld zijn over 2 bladzijdes die naast elkaar liggen, heb je genoeg ruimte voor al je afspraken en notities.

Binnen het assortiment aan jaaragenda’s van Fotoalbum.nl kun je kiezen uit een kalender met spiraalbinding of een hardcover jaaragenda. De spiraalbinding is flexibel en is voorzien van een doorzichtige omslag van kunststof. De hardcover uitvoering heeft een luxere uitstraling door de harde kaft. De agenda’s zijn afhankelijk van het formaat voorzien van 126 of 144 pagina’s.

De jaaragenda wordt gedrukt op glad en stevig schrijfpapier, daarbij ligt zowel de hardcover jaaragenda als de spiraal jaaragenda plat op tafel. Hierdoor heb je geen last van een bolling bij de binding en kun je heel gemakkelijk al je herinneringen erin schrijven. Zo kun je op een leuke manier op ieder moment al je afspraken, verjaardagen, uitjes, notities en to-do’s noteren.

Hoe maak je een Jaaragenda?

  1. Open het online fotoprogramma en kies het formaat jaaragenda
  2. Upload je foto’s en plaats je foto’s
  3. Rond de bestelling af
  4. Je jaaragenda wordt gedrukt en zo snel mogelijk geleverd

Je kunt je jaaragenda nog mooier maken door te kiezen uit verschillende cliparts en titels.

Bekijk de actuele levertijden pagina om te zien wanneer je jouw agenda in huis kan hebben.