Verzending en betaling

Bij Fotoalbum.nl staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Daarom werken we samen met betrouwbare verzendpartijen en met veilige betaalmethodes als iDeal en Creditcard. Lees hieronder meer informatie over verzendingen en betalingen bij Fotoalbum.nl.

Verzending

We versturen je pakketje zo snel mogelijk zodat je nooit lang hoeft te wachten op je bestelde product. De levertijden van de producten variëren afhankelijk van het productieproces van het bestelde product. De verzendkosten bedragen €3,95 per bestelling. We maken gebruik van PostNL voor levering in Nederland en Bpost voor levering in België. 

In de meeste gevallen leveren deze partijen de volgende dag bij het aannemen van een zending, we kunnen dit echter niet 100% garanderen en spreken daarom ook altijd van een verwachte leverdatum. Nadat je bestelling wordt verzonden, ontvang je een automatische mail met daarin een track en trace code, waarmee de zending gevolgd kan worden. Benieuwd naar wanneer jouw pakket wordt verzonden? Bekijk dan onze actuele productietijden.

 

       

 

betaling

Bestellen en betalen bij Fotoalbum.nl kan veilig en gemakkelijk via iDeal en Creditcard. Na het ontwerpen van je product kun je in de kassa de gewenste betaalmogelijkheid kiezen en vervolgens via je eigen vertrouwde bankomgeving de betaling voldoen.

 

      

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING