Fotoalbum hardcover

Vanaf €17,99
Binnen 3 dagen geproduceerd

Een fotoalbum hardcover is het meest gekozen type fotoalbum voor het maken van je eigen vakantiefotoboek, trouwboek of bijvoorbeeld herinneringsboek voor de geboorte van je kinderen.

Hardcover fotoalbum maken

Een fotoalbum hardcover is het meest gekozen type fotoalbum voor het maken van je eigen vakantiefotoboek, trouwboek of bijvoorbeeld herinneringsboek voor de geboorte van je kinderen. Het maken van een fotoalbum met een harde kaft is erg eenvoudig en je kunt in de grootste formaten zelfs een paar honderd foto’s toevoegen. Elk fotoalbum heeft standaard 24 pagina’s, maar je hebt de mogelijkheid om dit uit te breiden per 2 pagina’s tot het maximale aantal van 200 pagina’s.

Online ontwerpen

De invulling van deze pagina’s bepaal je helemaal zelf! Selecteer van de foto’s die je hebt gemaakt, de allermooiste, leukste, bijzonderste of meest ontroerendste foto’s en vul hiermee de pagina’s in je boek. Daarnaast kun je natuurlijk ook een leuk verhaaltje of aanvullende tekst eraan toevoegen, zodat je over een aantal jaar de herinnering weer helemaal op kunt halen.

De Fotoalbums Hardcover worden ook allemaal voorzien van een harde kaft. Deze omslag kun je volledig zelf ontwerpen. Zo kun je een mooie foto over de voor en achterkant laten doorlopen, maar het is natuurlijk ook goed mogelijk om een collage aan afbeeldingen te gebruiken. Natuurlijk mag de tekstuele titel op je fotoboek niet ontbreken!

Op de zijkant, oftewel de rug, van het album heb je ook ruimte om een tekst toe te voegen. Dit maakt het fotoboek niet alleen compleet, maar je kunt op deze manier al je fotoboeken ook weer overzichtelijk in de boekenkast terugvinden.

Luxe papiersoorten en afwerkingen

Als je klaar bent met het maken van je eigen fotoalbum kun je het album nog mooier maken met andere papiersoorten of omslagen. Denk bijvoorbeeld aan hoogglans papier of juist een matte afwerking. Met dit laatste papiersoort kun wordt de linker- en rechterpagina niet onderbroken en liggen de pagina’s strak tegen elkaar aan. Al deze opties kun je naderhand kiezen bij het afrekenen in de winkelwagen.

Kies uit een van de Fotoalbum Hardcover formaten, verzamel je leukste foto’s en maak helemaal zelf je eigen fotoalbum zoals jij dat wil!

Of wil je liever een ander fotoboek maken?

Hardcover fotoalbum Basisprijs Prijs per extra pagina*
Fotoalbum Hardcover A6 Liggend €17,99 €0,25
Fotoalbum Hardcover 15×15 Vierkant €20,99 €0,50
Fotoalbum Hardcover A5 Liggend €20,99 €0,50
Fotoalbum Hardcover A5 Staand €20,99 €0,50
Fotoalbum Hardcover 21×21 Vierkant €29,49 €0,50
Fotoalbum Hardcover A4 Staand €30,99 €0,50
Fotoalbum Hardcover A4 Liggend €30,99 €0,50
Fotoalbum Hardcover 30×30 Vierkant €45,99 €1,00

* Het toevoegen van extra pagina’s gaat altijd per 2 stuks

 

Product Verzonden binnen:
Fotoalbum Hardcover 3 werkdagen

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst