Hardcover A4 fotoalbum met 50% korting

Jaarboek maken

Vanaf €9,99

Een jaarboek maken van je laatste schooljaar van groep 8 of een almanak van je studiejaar? Bij Fotoalbum.nl kun je gemakkelijk online je eigen jaarboek ontwerpen. Kies een type en formaat fotoboek en begin direct met het maken van jaarboeken!

Direct een jaarboek maken

Bestel direct je eigen jaarboek. Bekijk onze fotoboeken uit ons assortiment en ga aan de slag!

kwaliteit hardcover
Hardcover jaarboek

Hardcover jaarboeken hebben een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoalbum een luxe uitstraling en daarmee geschikt als jaaroverzicht.

kwaliteit vlakliggend
Vlakliggend jaarboek

Een vlakliggend jaarboek heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Softcover jaarboek

De stevige flexibele kaft geeft het jaarboek een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Spiraal Jaarboek

Een spiraal jaarboek wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

Jaarboek maken en drukken

Wil je een mooi aandenken maken en je eigen jaarboek maken? Begin direct en ontwerp je eigen jaarboek online. Kies uit verschillende typen fotoalbums om je jaarboek in te laten drukken: hardcover, softcover, spiraal of een luxe vlakliggend fotoalbum.

Hoe kun je een jaarboek maken?

Een jaarboek maken kan eenvoudig in ons online fotoprogramma. Er is geen installatie vereist en je kunt altijd verwerken aan je jaarboek. Volg de onderstaande stappen en ga direct aan de slag met het ontwerpen:

  1. Open ons online programma en kies het boek dat je wilt maken
  2. Upload je foto’s en plaats deze in het album
  3. Voeg eventueel nog teksten en leuke jaarboek quotes toe
  4. Maak het jaarboek nog mooier met cliparts en filters
  5. Klaar? Rond de bestelling af en krijg je jaarboek snel thuisgestuurd!

Snel een jaarboek drukken

Wil je met spoed een jaarboek laten drukken? Doordat onze productie in Nederland plaatsvindt kunnen we snelle levertijden bieden en snel je jaarboek drukken en versturen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw jaarboek verstuurd kan worden of ga direct aan de slag met het maken van een jaarboek.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING