Fotoprints

Vanaf €5
Binnen 1 dag geproduceerd

Fotoprints kun je van klein tot groot formaat af laten drukken bij Fotoalbum.nl. In onze Online Software selecteer je makkelijk je mooiste foto’s van je computer of social media waarna je ze kunt af laten drukken.

Fotoprints kun je in verschillende formaten af laten drukken bij Fotoalbum.nl, denk aan kleine maar ook grote fotoprints. Het kleinste formaat van 15x10cm is tegelijkertijd het meest traditionele formaat dat voor fotoafdrukken wordt gebruikt. In onze Online Software kies je het formaat en selecteer je gemakkelijk de mooiste foto’s van je computer of van Instagram of Facebook. Jouw fotoprints plaats je makkelijk in een klein lijstje of plak je in een traditioneel fotoboek.

Laat je foto’s nog meer tot leven komen op de formaten 21x14cm, 30x20cm en 45x30cm. Je fotoprints kun je bewaren in een mapje, inplakken in een fotoboek of bijvoorbeeld op de muur plakken om je herinneringen altijd dicht bij je te hebben. Wil je je fotoprints nog meer onder de aandacht brengen? Plaats ze dan in een fotolijst of fotoframe, zodat die speciale foto de aandacht krijgt die het verdient.

Heb je tijdens je vakantie veel foto’s gemaakt van het prachtige strand of de mysterieuze bergen en wil je deze in een fotoboek plakken? Dan zijn fotoprints de ideale uitkomt! Bestel je mooiste foto’s als fotoprints en bepaal zelf in welke volgorde je ze in het fotoboek plakt. Combineer meerdere formaten fotoprints voor een leuk effect, vergeet ook niet vliegtickets en entreekaartjes in te plakken om je fotoboek compleet te maken.

De twee kleinste formaten worden gedrukt in setjes van minimaal 8 stuks. Bij de twee grootste formaten, 30x20cm en 45x30cm, zitten 5 fotoprints bij de prijs inbegrepen. Je kunt zoveel fotoprints bestellen als je nodig hebt. In de Online Software voeg je namelijk heel eenvoudig een extra fotoprint toe.