Fotoalbum spiraal

Vanaf €9,99
Binnen 2 dagen geproduceerd

Als je op zoek bent naar een handzaam en mooi doorbladerbaar fotoalbum, dan is een Fotoalbum Spiraal zeer geschikt. Je kunt hierbij kiezen uit staande, liggende of vierkante fotoalbums met ringband en alle pagina’s hiervan kun je volledig zelf vullen.

Spiraal fotoalbum maken

Als je op zoek bent naar een handzaam en mooi doorbladerbaar fotoalbum, dan is een Fotoalbum Spiraal zeer geschikt. Je kunt hierbij kiezen uit staande, liggende of vierkante fotoalbums met ringband en alle pagina’s hiervan kun je volledig zelf vullen.

Het minimale aantal pagina’s van alle fotoalbums met een spiraalbinding is 24, maar als je meer pagina’s nodig hebt omdat je tientallen foto’s hebt, dan kun je deze albums uitbreiden tot zelfs 100 pagina’s.

Daarnaast zijn de Fotoalbum Spiraal beschikbaar in kleine en grote formaten: dit begint bij het kleinste formaat A6 (10×15 cm) en loopt zelfs op tot een A3 formaat, waarbij je dan een fotoalbum van 42cm breed in handen hebt. Zodra je deze openslaat dan is het fotoalbum van links naar rechts meer dan 80cm breed!

Ringband fotoboek

Een Fotoalbum Spiraal is al met al een zeer mooi en bovenal praktisch type fotoalbum. Een belangrijk kenmerk van fotoalbums met een ringband, is dat deze mooi plat openvallen en door te bladeren zijn. Hierdoor wordt dit model ook veel gebruikt door bijvoorbeeld scholen of bedrijven om bijvoorbeeld een jaaroverzicht of een inkijkexemplaar te ontwerpen die op een koffietafel kan komen te liggen en waarmee je klanten, bezoekers of andere geïnteresseerden te informeren of te inspireren.

Een bijkomend voordeel van de spiraalbinding is dat hierdoor deze type fotoalbums ook zeer geschikt zijn voor kinderen om lekker door te bladeren. De stevige spiraalbinding zorgt er allereerst voor dat de pagina’s stevig op hun plek blijven zitten, maar ook dat het voor kinderen heel handig is om vol bewondering hun (eigen) fotoalbum te kunnen bekijken en lezen.

Voor de kaft van de fotoalbums met ringband wordt er gebruik gemaakt van een doorzichtig, buigzaam en kunststof omslag. Deze omslag is niet bedrukbaar met foto’s of teksten, maar je kunt de eerste pagina (en eventueel laatste) van het binnenwerk wel zodanig opmaken, dat deze als voor- en achterkant figureert. Gebruik hiervoor de allermooiste foto en voeg een toepasselijke titel toe.

Kies je favoriete formaat Fotoalbum Spiraal en begin direct met het maken van je eigen, persoonlijke fotoalbum!

Of wil je liever een ander fotoboek maken?

Spiraal fotoalbum Basisprijs Prijs per extra pagina*
Fotoalbum Spiraal A6 Liggend €9,99 €0,30
Fotoalbum Spiraal A5 Liggend €15,49 €0,50
Fotoalbum Spiraal A5 Staand €15,49 €0,50
Fotoalbum Spiraal 21×21 Vierkant €19,99 €0,50
Fotoalbum Spiraal A4 Staand €19,49 €0,50
Fotoalbum Spiraal A4 Liggend €19,49 €0,50

* het toevoegen van extra pagina’s gaat altijd per 2 stuks

 

Product Verzonden binnen:
Fotoalbum Spiraal 2 werkdagen

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst