Trouwalbum maken

Trouwalbum maken

Vanaf €9,99

Een trouwalbum maken van jullie speciale dag! Zo kun je op elk moment terugkijken naar deze bijzondere dag in jullie eigen trouwalbum. Jullie trouwalbum bekijken jullie natuurlijk niet alleen zelf, maar laat je ook zien aan al je vrienden en familie.

Alle trouwalbums in ons assortiment

Kies uit vier verschillende inbindmethodes om je fotoalbum in af te laten drukken en begin direct met een fotoboek maken!

kwaliteit hardcover
Hardcover trouwalbum

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Vlakliggend trouwalbum

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Softcover trouwalbum

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Spiraal trouwalbum

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

Je eigen trouwalbum maken

Bepaal zelf hoe jullie trouwalbum eruit komt te zien. Kies uit verschillende inbindwijzes, papiersoorten en afwerkingen voor de omslag. Maak je album nog mooier door te kiezen voor een glanzende papiersoort, of een matte omslag.

Luxe vlakliggend fotoalbum

Wil je echt een goede indruk maken met jullie trouwalbum? Kies dan voor een vlakliggend fotoalbum. Je fotoalbum wordt dan gedrukt op vlakliggend papier, waardoor de pagina’s naadloos in elkaar overlopen en daarom ook perfect is voor panoramafoto’s. Het extra dikke papiersoort van 340 grams geeft het album een luxe uitstraling.

De kaft van het fotoalbum heeft standaard een glanzende uitstraling, hierdoor komen de foto’s extra scherp naar voren. Voor een kleine meerprijs kan worden gekozen voor een omslag met een matte uitstraling. Bekijk alle papiersoorten en omslagen.

Trouwboek maken

Trouwalbum samenstellen

Je eigen trouwalbum maken van jullie speciale dag! Misschien wel de belangrijkste dag in jullie gezamenlijke leven wordt natuurlijk vastgelegd in enorm veel foto’s. Om hier altijd op terug te kijken moet je deze natuurlijk laten afdrukken in een prachtig trouwalbum. Bij Fotoalbum.nl kun je een luxe trouwalbum maken tegen een voordelige prijs.

Trouwalbum maken en ontwerpen

Hoe kun je een trouwalbum maken en ontwerpen? Via ons online fotoprogramma kun overal en altijd werken aan je fotoalbum, vanaf je pc, tablet of telefoon.

Het ontwerpen van het album kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Open ons online fotoprogramma en kies een type/formaat
  2. Kies een huwelijksthema of start met een blanco project
  3. Upload de foto’s van jullie trouwdag en plaats deze in het album
  4. Maak je trouwboek nog mooier met thema’s en cliparts
  5. Rond de bestelling af en krijg jullie trouwalbum thuisbezorgd
  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING