poster maken

Fotoposter

Vanaf €5,00

Wil je graag een fotoposter maar dan met je eigen foto’s? Je kunt bij ons helemaal zelf je poster indelen waardoor je een eigen unieke fotoposter hebt.

Fotoposter maken

Je kunt eenvoudig via de online editor die we aanbieden een fotoposter samenstellen. Deze editor werkt gewoon je je webbrowser. Dit kan via je computer, je telefoon en je tablet. Je kunt elke foto die je wilt uploaden en afdrukken op deze fotoposter. Kies bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto of een foto van je familie.

Je kunt de fotoposter in verschillende formaten bestellen. Je hebt de keuze uit A0, A1, A2, A3, en A4. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je de fotoposter in liggend of staand formaat wilt. Zo is er voor elke foto die je hebt wel een mogelijkheid om op de fotoposter te plaatsen.

Verschillende mogelijkheden

Je kunt bij het maken van de fotoposter ook meerdere foto’s toevoegen als je wilt. Zo kun je op één poster bijvoorbeeld een fotocollage maken van je vakantie. Je hebt ook de mogelijkheid om hier nog tekst aan toe te voegen zoals jij dat wilt. Als laatste kun je bij het afrekenen ook nog kiezen voor een eventuele ‘210 grams gloss’ afwerking. Zo heb jij een unieke fotoposter die je bijvoorbeeld boven je bed of in de woonkamer kunt ophangen.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING