Foto op Dibond

Vanaf €22,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Bij een Foto op Dibond wordt je foto direct gedrukt op een witte aluminiumplaat, waardoor je foto scherp wordt afgedrukt zonder structuur in je foto.

Foto op dibond bedrukken

Als je op zoek bent naar een bijzondere wanddecoratie voor aan de muur in de woonkamer, op kantoor of misschien wel in de garage, dan is een Foto op Dibond een echte aanrader.

In de afgelopen jaren is dit materiaalsoort namelijk uitgegroeid tot een van de meeste populaire type wanddecoraties om foto’s op af te drukken. Een foto afgedrukt op Dibond zorgt altijd voor een stoer, strakke en vintage stijl, waardoor je een unieke manier hebt om de mooiste foto´s op te hangen.

Het verschil ten opzichte van een foto die afgedrukt wordt op geborsteld aluminium, is dat de aluminiumstructuur minder zichtbaar is en hierdoor meer van de kleur wit bevat. Zonder hiermee de stoere uitstraling te verliezen, zorgt dit ervoor dat sommige foto’s nog beter tot hun rechtkomen.

Wat is dibond?

De dikte van het dibond bedraagt 3mm en wordt opgebouwd uit twee dunnen aluminiumplaten met daartussen een harde kunststof laag. Hierdoor is dit materiaalsoort als wanddecoratie uitermate geschikt, aangezien het zeer sterk en robuust is, maar tegelijkertijd toch relatief licht van gewicht blijft. Het daarom zelfs mogelijk om een foto afgedrukt op Dibond buiten te hangen, al is het hierbij niet te adviseren om dit in de volle zon of regen op te plaatsen. Dit kan ten koste gaan van de kleuren en print.

Dibond ophangen

Je kunt een foto laten afdrukken op Dibond in verschillende formaten, te beginnen bij het kleinste formaat van 20×30 cm. Als je echt een eyecatcher aan de muur wil hangen, dan kun je natuurlijk ook kiezen uit grotere formaten tot zelfs 90x60cm.

Bij alle formaten dibond wordt een gratis ophangsysteem meegeleverd. Hiermee kun je de dibondplaat aan de muurplakken en hoef je niet te schroeven om je wanddecoratie op te hangen.

Je kunt bij het afrekenen ook nog kiezen voor het zwevend ophangsyteem. Hierdoor kom je plaat van de muur te hangen door de afstandhouders die aan de wanddecoratie bevestigd kunnen worden.

Snel dibond bedrukken

Wil je snel een foto op dibond bedrukken? Wanneer je dibond bestelt op werkdagen vóór 11:00, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Foto op Dibond Basisprijs
Formaat 20×30/30×20 €22,50
Formaat 40×30/30×40 €32,50
Formaat 40×40 €37,50
Formaat 60×40/40×60 €47,50
Formaat 60×60 €62,50
Formaat 90×30 €72,50
Formaat 60×90/90×60 €92,50

 

Product Verzonden binnen:
Foto op Dibond 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst