Trouwboek maken

Gastenboek maken

Vanaf €9,99

Zelf een gastenboek maken? Bij Fotoalbum.nl kun je eenvoudig online je eigen gastenboek maken en ontwerpen voor bijvoorbeeld je bruiloft, jubileumfeest of andere bijzondere gelegenheid. 

Bekijk al onze gastenboek fotoalbums

Ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan het volledige assortiment van onze fotoalbums voor meer informatie.

kwaliteit hardcover
Hardcover gastenboek

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Vlakliggend gastenboek

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Softcover gastenboek

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Spiraal gastenboek

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

Origineel gastenboek maken

Opzoek naar een origineel gastenboek voor je bruiloft? Niks is persoonlijker dan een eigen ontworpen gastenboek. Een gastenboek met foto is bovendien ook nog een unieke herinnering voor later.

Via ons online fotoprogramma kun je zelf een fotoboek maken, wat je als gastenboek kunt gebruiken voor jullie speciale dag. Kies uit verschillende thema’s en upload je foto’s. Liever beginnen met een blanco project? Dan kan dat natuurlijk ook.

Kies uit verschillende typen fotoalbums om te maken. Zo kun je een hardcover, softcover, spiraal of vlakliggend fotoalbum maken. Bovendien kun je nog kiezen uit verschillende afwerkingen. Let op: Papier met hoogglans afwerking is niet geschikt om op te schrijven.

Levertijd gastenboek

Ook als je met spoed een gastenboek nodig hebt kun je nog zelf een gastenboek maken. Onze productie vindt namelijk in Nederland plaats. Hierdoor kunnen we snelle levertijden garanderen en ontvang je binnen enkele werkdagen je eigen gastenboek. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie over een gepersonaliseerd gastenboek.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING