fotoboek maken

Fotoboek maken

Vanaf €11,00

  • Hardcover, softcover, spiraal en vlakliggend
  • 24 tot 200 pagina’s
  • Groot aantal formaten
  • Mobiel, tablet en desktop
  • Standaard zonder logo gedrukt

Een fotoboek maken van prachtige kwaliteit. Bij Fotoalbum.nl ontwerp je online gemakkelijk en snel je eigen fotoboek en krijg je deze binnen enkele dagen thuisgestuurd.

Verschillende soorten fotoboeken maken

Kies uit vier verschillende inbindmethodes om je fotoboek in te maken. 

Fotoalbum hardcover

Dit fotoalbum wordt voorzien van een harde kaft, waardoor het gehele album een luxe uitstraling krijgt en langdurig meegaat.

Fotoalbum vlakliggend

De vlakliggende binding zorgt ervoor dat pagina’s naadloos in elkaar overlopen en dat er geen bolling in het papier zichtbaar is.

Fotoalbum softcover

Dit album wordt voorzien van een stevige flexibele kaft en wordt vaak gebruikt voor magazines en glossy’s.

Fotoalbum spiraal

De rug van het album wordt voorzien van een stalen ringband die de pagina’s bijeenhoudt. Deze inbindwijze heeft een platliggend resultaat.

Zelf je fotoboek maken

Je eigen fotoboek maken en ontwerpen. Bepaal hoe jouw fotoalbum eruit gaat zien  door te kiezen uit verschillende papiersoorten en omslagen. Hierdoor ben je verzekerd dat je album in de smaak valt.

Standaard papier

Het standaard papier is stevige papiersoort van 200 grams in gewicht. Het papier is voorzien van een beschermlaag en is geschikt voor elk fotoalbum. 

Het papier heeft een zeer lichte glans met zich mee en heeft een gladde structuur.

Glanslaminaat kaft

De kaft van het fotoalbum wordt voorzien van glanzend laminaat. Dit zorgt ervoor dat de omslag een glanzend effect met zich mee krijgt.

Door de glanslaag komen de kleuren en contrast in foto’s op de kaft goed naar voren.

Fotoalbum met UV-Hoogglans papier
UV-hoogglans papier

UV-Hoogglans is perfect voor foto’s van hoge kwaliteit. Doordat het papier wordt voorzien van een glanslaag komen de details in de foto goed naar voren.

Door de glanzende uitstraling lijkt deze papiersoort erg op het ouderwetse fotopapier. UV-Hoogglans is ook beschikbaar voor Vlakliggende Fotoalbums.

omslag van een mat fotoalbum
Matlaminaat kaft

De kaft van het album krijgt een matte uitstraling en er zit geen glans meer in de omslag van het fotoboek.

Het contrast en de kleuren in de foto worden hierdoor wat lichter dan bij een glanslaminaat omslag.

Online fotoboek maken

Online je eigen fotoboek maken kan heel gemakkelijk. Via het online fotoprogramma van Fotoalbum.nl kun je direct aan de slag gaan met het ontwerpen van je fotoboek. Het programma hoeft niet geïnstalleerd te worden en je kunt direct aan de slag gaan op je mobiel, tablet of PC.

In het online fotoprogramma kies je uit verschillende standaard indelingen om snel je fotoboek te ontwerpen. Wil je liever zelf het fotoboek ontwerpen? Kies dan voor een blanco opmaak en je bepaalt zelf hoe je fotoboek eruit ziet.

Verder biedt het programma ook bewerkingsopties zoals kleurenfilters en opties om de helderheid en het contrast in je foto’s aan te passen. Zo kun je je foto’s eenvoudig omzetten naar zwart-witfoto’s of je foto’s lichter maken als je bang bent dat deze te donker worden afgedrukt.

Snelle levertijd fotoboeken

Wil je een fotoalbum cadeau geven? Dan wil je natuurlijk niet te lang wachten op de levering van je fotoboek. Bij Fotoalbum.nl kun je snel een fotoboek maken. De meeste fotoboeken zijn al binnen twee á drie werkdagen gedrukt. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie over de levering van jouw fotoboek. 

Papiersoorten fotoboeken

Voor alle fotoalbums zijn verschillende papiersoorten beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Alle hardcover, softcover en spiraal fotoalbums worden standaard voorzien van een 200 grams papiersoort. Dit papier heeft een gladde structuur en heeft een lichte glans. Wil je meer glans in je foto? Dan kies je voor de papiersoort UV-Hoogglans. Het papier wordt dan voorzien van een glanslaag waardoor het hetzelfde effect krijgt als fotopapier.

Wanneer je grote foto’s hebt en je deze over twee pagina’s wilt plaatsen, is een vlakliggend fotoboek maken hier perfect voor. Hierdoor is er geen kneep zichtbaar in het midden van het album en heeft het papier geen bolling. Het vlakliggende papier is een zwaardere papiersoort van 340 grams en hierdoor krijg je een echt stevig fotoalbum. Ook voor vlakliggend papier geldt dat deze beschikbaar is in UV-Hoogglans afwerking.

Omslagen van fotoboeken

Alle fotoalbums worden voorzien van een omslag waar een foto op geplaatst kan worden. Hier hoeft je niet extra voor te betalen. Standaard heeft een fotoalbum een glanslaminaat omslag. Dit betekent dat het album is voorzien van een glanzende kaft. Hierdoor komen de kleuren en het contrast in de foto goed naar voren. Als extra optie kan er worden gekozen voor de matlaminaat omslag, hierdoor krijgt de kaft een matte uitstraling.

Goedkoop fotoboek maken

Het maken van een fotoboek hoeft niet duur te zijn, want bij Fotoalbum.nl betaal je niet de hoofdprijs voor je album. Bovendien kun je met een spiraal fotoalbum voor een klein prijsje al je eigen fotoboek maken

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING