Jaarkalenders

Vanaf €10,00
Binnen 1 dag geproduceerd

Met de jaarkalender van Fotoalbum.nl zorg je ervoor dat je nooit meer een afspraak, uitje of weekendje weg vergeet. Je kunt kiezen uit staande en liggende jaarkalenders in meerdere formaten.

Je eigen jaarkalender maken

Vergeet nooit meer een verjaardag, afspraak, uitje of weekendje weg! Maak je eigen jaarkalender met je favoriete foto’s bij Fotoalbum.nl.

Jaarkalenders zijn er in diverse soorten en maten. De populairste formaten zijn een A4 en een A3 jaarkalender, die in zowel liggende als staande variant te verkrijgen zijn. Een langwerpige jaarkalender van 30×88 of 15×42 hangt ideaal naast het kruidenrekje in de keuken. Zo zie je gelijk tijdens het koken wie je morgen een verjaardagskaartje moet sturen.

Heb je ook zoveel foto’s op de computer of op je telefoon staan? Bij veel van deze foto’s heb je leuke herinneringen. Ondanks dat de foto’s erg mooi zijn, je kunt ze helaas niet allemaal groot aan de muur hangen. Plaats ze in een kalender dan kijk je elke maand naar een andere leuke herinnering. De jaarkalenders A4, A3, en 15×42 bestaan uit 13 pagina’s, de voorzijde en voor iedere maand een eigen pagina met voldoende ruimte om foto’s toe te voegen. Zoek bijvoorbeeld een foto uit die bij het seizoen past, zo plaats je een kerstfoto in december en een foto van je zomervakantie in juli. Heb je heel veel foto’s? Dan kun je natuurlijk ook een fotocollage maken die je op thema inricht. Wanneer de kalender voor het hele gezin bedoeld is kun je bijvoorbeeld een pagina vullen met heel veel foto’s van één persoon.

Maak je jaarkalender gemakkelijk in de Online Software. Ga onderweg op je tablet of smartphone aan de slag, of ontwerp gewoon rustig thuis achter je computer de jaarkalender. Het ontwerpen is erg eenvoudig, je laadt je mooiste foto’s in het programma en sleept deze foto’s naar de gewenste plek in de kalender.

Een persoonlijke verjaardagskalender is ook leuk om te geven. Vier je Sinterklaas met jullie voetbalteam? Maak dan voor jouw getrokken lootje een jaarkalender met jullie voetbalfoto’s van het afgelopen seizoen. Of geef je moeder of schoonmoeder een kalender vol foto’s van haar kinderen en kleinkinderen. De jaarkalender kan ze heel makkelijk ophangen aan het handige spiraal-oogje.

Hoe maak je een Jaarkalender?

  1. Open het online fotoprogramma en kies het formaat jaarkalender
  2. Upload je foto’s en plaats je foto’s
  3. Rond de bestelling af
  4. Je jaarkalender wordt gedrukt en zo snel mogelijk geleverd

Je kunt je jaarkalender nog mooier maken door te kiezen uit verschillende cliparts en titels.

Bekijk de actuele levertijden pagina om te zien wanneer je jouw kalender in huis kan hebben.