Tegeltje

Vanaf €9,50
Binnen 2 dagen geproduceerd

Een tegeltje maken met je eigen spreuken of tegelwijsheid! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld een Delfts Blauw tegeltje. Ook kun je een foto of afbeelding op je tegeltje laten drukken

Tegeltje maken

Een tegeltje maken is heel eenvoudig via ons online fotoprogramma. De tegeltjes van Fotoalbum.nl is een veelzijdig product dat veel bekijks zal krijgen! De prachtige Delfts Blauwe tegeltjes kennen we allemaal. Een tegeltje met een blauwe afdruk van bijvoorbeeld een mooie molen, een oud zeilschip, een kussende boer en boerin of een wijs gezegde.

Delfts Blauw tegeltje maken

Zelf kun je ook een Delfts Blauw tegeltje maken. In onze Online Software maak je heel gemakkelijk en snel je tegeltje online. Ideaal als je onderweg in de trein snel iets wilt maken, maar de software is ook uitermate geschikt om het tegeltje thuis rustig achter de computer te ontwerpen. Kies het Delfts Blauwe thema in de Online Software en plaats een quote, bijvoorbeeld “Home is where the heart is”, op een Oud Hollands tegeltje. Hang het tegeltje op aan een haakje op zet hem met een tegelhouder op de dressoirkast.

Tegeltjes bedrukken

Maak ook eens een tegeltje met foto! Een tegel is natuurlijk niet alleen geschikt voor een quote of gezegde. De tegel is gemaakt van echt keramiek dat voorzien is van een mooie glanslaag. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en mooie glanslaag over je foto. Ben je op vakantie geweest naar Rome of Parijs? Waarom plaats je het Colloseum of de Eifeltoren niet op een fototegeltje? Het is ook een leuk idee om met meerdere tegeltjes een fotocollage voor in de badkamer, hal of slaapkamer te maken.

Tegeltje met spreuken of foto’s

Een tegeltje van Fotoalbum.nl is het ideale cadeautje. Heeft je broer een bepaald stopwoord, je tante een bepaalde uitspraak of heeft je buurman een mooi levensmotto? Laat deze tekst drukken op een tegeltje. Is je zus net bevallen van een meisje? Geef haar een geboortetegeltje cadeau. Plaats de naam van je nichtje, samen met haar gewicht en geboortedatum op een roze tegeltje en je hebt een ideaal kraamcadeau. Of geef een mooie foto van je dochter op een tegeltje cadeau aan je moeder of schoonmoeder.

 

Product Verzonden binnen:
Tegeltje 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst