Tegeltje

Vanaf €9,50
Binnen 2 dagen geproduceerd
  • Keramiek materiaal
  • Ideaal voor tekst, spreuk of foto
  • Op te hangen of neer te zetten

Korte omschrijving

Een tegeltje van Fotoalbum.nl is een veelzijdig product dat veel bekijks zal krijgen! Je kunt je tegeltje voorzien van een leuke spreuk, tekst, gezegde of spreekwoord. Ook kun je een foto of afbeelding op je tegeltje laten drukken.

Een tegeltje van Fotoalbum.nl is een veelzijdig product dat veel bekijks zal krijgen! De prachtige Delfts Blauwe tegeltjes kennen we allemaal. Een tegeltje met een blauwe afdruk van bijvoorbeeld een mooie molen, een oud zeilschip, een kussende boer en boerin of een wijs gezegde.

Zelf kun je ook een Delfts Blauw tegeltje maken. In onze Online Software maak je heel gemakkelijk en snel je tegeltje online. Ideaal als je onderweg in de trein snel iets wilt maken, maar de software is ook uitermate geschikt om het tegeltje thuis rustig achter de computer te ontwerpen. Kies het Delfts Blauwe thema in de Online Software en plaats een quote, bijvoorbeeld “Home is where the heart is”, op een Oud Hollands tegeltje. Hang het tegeltje op aan een haakje op zet hem met een tegelhouder op de dressoirkast.

Maak ook eens een tegeltje met foto! Een tegel is natuurlijk niet alleen geschikt voor een quote of gezegde. De tegel is gemaakt van echt keramiek dat voorzien is van een mooie glanslaag. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en mooie glanslaag over je foto. Ben je op vakantie geweest naar Rome of Parijs? Waarom plaats je het Colloseum of de Eifeltoren niet op een fototegeltje? Het is ook een leuk idee om met meerdere tegeltjes een fotocollage voor in de badkamer, hal of slaapkamer te maken.

Een tegeltje van Fotoalbum.nl is het ideale cadeautje. Heeft je broer een bepaald stopwoord, je tante een bepaalde uitspraak of heeft je buurman een mooi levensmotto? Laat deze tekst drukken op een tegeltje. Is je zus net bevallen van een meisje? Geef haar een geboortetegeltje cadeau. Plaats de naam van je nichtje, samen met haar gewicht en geboortedatum op een roze tegeltje en je hebt een ideaal kraamcadeau. Of geef een mooie foto van je dochter op een tegeltje cadeau aan je moeder of schoonmoeder.

Populair

Fotoalbum hardcover
€9.50
€16,00 €9.50
Fotoalbum softcover
€7.00
€12 €7.00
Fotoalbum spiraal
€6.50
€11 €6.50
Fotoalbum vlakliggend
€13.00
€22,00 €13.00