fotoboek maken

Babyboek maken

Vanaf €9,99

Een babyboek maken van je pasgeboren kind. In de eerste maanden gebeurt er ontzettend veel. Dit wil je natuurlijk vastleggen in een prachtig album

Voeg je mooiste foto’s toe en zorg ervoor dat je altijd kan terugkijken naar de mooie momenten van jouw kleine.

Een geboorteboek maken

Via ons online ontwerpprogramma ontwerp je zelf je eigen babyfotoboek. Upload de foto’s van je kleine wonder en plaats deze in het fotoalbum. Je kunt het fotoalbum volledig naar eigen wens opmaken, maar je kunt er ook voor kiezen om het babyboek automatisch te laten vullen met je babyfoto’s. Hierdoor heb je met een paar klikken je eigen babyalbum gemaakt.

Je kunt het fotoalbum nog mooier maken door te kiezen uit verschillende papiersoorten. Standaard wordt je babyboek gedrukt op 200 grams stevig papier. Dit papier heeft een gladde structuur en een lichte glans. Je kunt ook kiezen voor een UV-Hoogglans afwerking. Hiermee krijgen je foto’s een glanslaag, waardoor scherpe foto’s nog beter tot hun recht komen. Deze papiersoorten kun je kiezen in de winkelwagen. Voor een album met platliggende pagina’s maak je een Vlakliggende Fotoalbum. Ook hier kun je kiezen voor een Hoogglans afwerking.

 

Verschillende afwerkingen

Ook de kaft kun je aanpassen voor de Hardcover, Softcover en Vlakliggende fotoalbums. Standaard is de kaft van het album voorzien van een Glanslaminaat afwerking. Wil je liever een matte uitstraling? Dan kies je voor de Matlaminaat kaft. Bekijk alle opties voor je babyboek.

Kies uit verschillende fotoalbums

Plaats een mooie foto met naam en geboortedatum op de voorkant van je album. In het online fotoprogramma kun je kiezen uit speciale geboorte cliparts om een echt geboorteboek te maken. Je kunt kiezen uit verschillende fotoboeken om je geboorteboek van je baby te maken. Kies uit een hardcover, softcover, spiraal of vlakliggend fotoboek.

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je babyboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het babyalbum een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING