Foto op Plexiglas

Vanaf €30,00
Binnen 1 dag geproduceerd

Als je op zoek bent naar een luxe wanddecoratie dan is plexiglas een van de meest geschikte opties. Het materiaal plexiglas wordt ook wel acrylglas genoemd en geeft aan elke foto die erop afgedrukt wordt een bijzonder effect.

Als je op zoek bent naar een luxe wanddecoratie dan is plexiglas een van de meest geschikte opties. Het materiaal plexiglas wordt ook wel acrylglas genoemd en geeft aan elke foto die erop afgedrukt wordt een bijzonder effect.

De foto’s worden namelijk direct op de transparante plexiglasplaat gedrukt en aan de achterkant voorzien van een witte deklaag. Zodra er licht op valt, ontstaat enigszins hierdoor een bijzonder diepte-effect en geeft het de foto gelijk een luxe, glanzende uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto’s op een plexiglas te laten printen, zodat je een collage kunt maken van je leukste foto’s of een bepaald thema kunt uitbeelden.

Voor het afdrukken van een foto op plexiglas kun je kiezen uit kleine en grote formaten en daarnaast uit liggende, staande en vierkante varianten. Het kleinste formaat begint bij 20×30 cm, maar ook grote formaten zoals 90×60 zijn beschikbaar. Elke plaat heeft een dikte van 5 millimeter.

Plexiglas is tevens een wanddecoratie die zowel binnen als buiten opgehangen kan worden. Het materiaal is waterbestendig en kan dus ook. Wel is het te adviseren om de foto niet in de volle zon te hangen, om daarmee kleurverlies te voorkomen.

Een van de kenmerken van een foto die gedrukt wordt op plexiglas, is dat deze licht van gewicht is. Dit zorgt ervoor dat je de foto gemakkelijk aan vele ondergronden bevestigd kan worden.

Elk formaat plexiglas kan geleverd worden met een setje afstandhouders, waardoor je jouw foto op plexiglas direct aan de muur kunt bevestigen.

Hoewel plexiglas uitermate geschikt is om als wanddecoratie aan de te muur te hangen, kun je dit materiaal natuurlijk ook gebruiken voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan huisnummerbordjes, naambordjes of informatieborden. Naast het toevoegen van foto´s kun je ook simpelweg plexiglas voorzien van teksten, namen of logo’s.

Foto op Plexiglas Basisprijs
Formaat 20×30/30×20 €30,00
Formaat 30×40/40×30 €39,99
Formaat 60×40/40×60 €62,50
Formaat 60×60 €82,50
Formaat 60×90/90×60 €122,50

 

Product Verzonden binnen:
Foto op Plexiglas 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst