Verjaardagskalenders

Vanaf €17,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Je kunt via Fotoalbum.nl heel gemakkelijk zelf een verjaardagskalender maken en deze laten drukken met je eigen foto’s. De verjaardagskalenders zijn te bestellen in een staande en liggende versie, maar ook in verschillende formaten zoals A3 en A4.

Vergeet jij ook wel eens per ongeluk een verjaardag? Vanaf nu niet meer!

Je kunt namelijk via Fotoalbum.nl heel gemakkelijk zelf een verjaardagskalender maken en deze laten drukken met je eigen foto’s. De verjaardagskalenders zijn te bestellen in een staande en liggende versie, maar ook in verschillende formaten zoals A3 en A4.

De verjaardagskalenders bestaan uit 13 pagina’s, waarvan 12 er worden gebruikt voor de maanden in het jaar en 1 als voorzijde. Elke pagina heeft, naast een calendaria voor de namen van de personen die jarig zijn, ook meer dan voldoende ruimte om bij elke maand een of meerdere toepasselijke foto’s toe te voegen. Zo kun je elke maand een bepaald thema geven, zoals winter en zomer of gebruik bijvoorbeeld foto’s van alle personen die in de desbetreffende maand jarig zijn.

Het belangrijkste onderdeel van de verjaardagskalender zijn natuurlijk de namen die je kunt invullen. Via het online programma kun je gemakkelijk de data van de jarigen toevoegen, zodat je naderhand de verjaardagskalender niet meer hoeft te beschrijven. Natuurlijk hoef je je zelf niet te beperken tot alleen het invullen van de namen, want je kunt je creativiteit hierin de vrije loop laten.

Om de pagina’s van de kalender gemakkelijk om te kunnen slaan naar een nieuwe maand, wordt deze voorzien van een ringband. Je kunt zodoende de verjaardagskalenders ook heel gemakkelijk aan een haakje, spijkertje of schroefje aan de muur bevestigen, aangezien de spiraalbinding voorzien is van een ophang-oogje.

Op deze manier zul je nooit meer een verjaardag vergeten en ben jij de eerste die aan de taart zit!

Ben jij iemand die nooit een verjaardag vergeet of geen kalender nodig hebt? Een verjaardagskalender is ook zeer geschikt als cadeau voor een verjaardag, sinterklaas, kerst of bijvoorbeeld Moederdag!

Vul dan de kalender met de leukste foto´s die je van de ontvanger kunt vinden en creëer op deze manier een super leuk verrassing. Dit zal ontvanger absoluut waarderen, want een persoonlijk cadeautje is natuurlijk het aller leukste om te geven!