Foto op Vurenhout

Vanaf €32,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Een foto op vurenhout aan de wand geeft je woon- of slaapkamer een persoonlijk en warm karakter. De natuurlijke uitstraling van vurenhout zorgt ervoor dat het in ieder interieur tot zijn recht komt.

Een foto op vurenhout aan de wand geeft je woon- of slaapkamer een persoonlijk en warm karakter. De natuurlijke uitstraling van vurenhout zorgt ervoor dat het in ieder interieur tot zijn recht komt.

Bij Fotoalbum.nl kun je kiezen uit twee verschillende houtsoorten, namelijk vurenhout en de houtsoort berkenplex. Beide hebben hun eigen karakter, afhankelijk van de stijl waar je naar op zoek bent en de foto die je wilt afdrukken maak je een keuze tussen deze houtsoorten. Wanneer je je favoriete foto op berkenplex laat afdrukken dan zal deze op een volledig houten plaat gedrukt worden. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld groepsfoto’s of een foto met heel veel detail.

Vurenhout komt in elk interieur tot zijn recht, maar is voornamelijk populair bij een minimalistisch of Scandinavisch interieur. Doordat een foto op vurenhout uit losse planken bestaat, heeft het een robuust en speels uiterlijk. Tussen de planken ontstaat een kleine gleuf, hou dus in de gaten dat er dat er geen belangrijke details van de foto in deze gleuven wegvallen.

Bij het afdrukken van een foto op hout wordt de kleur wit niet meegeprint. Dit zorgt voor een bijzonder rustiek effect, al het wit in de foto zal houtkleurig zijn. Je kunt er ook voor kiezen om het hout te laten behandelen met een whitewash. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een foto wilt afdrukken met veel wit, zoals een trouwfoto waarbij de bruid een witte bruidsjurk draagt. Een ander voordeel van de witte deklaag is dat de structuur van het hout minder zichtbaar wordt, evenals de zogenaamde noesten van het hout.

In de Online Software maak je heel gemakkelijk jouw eigen foto op vurenhout. De software kun je zowel onderweg op je telefoon en tablet gebruiken als rustig thuis achter de computer. In een paar klikken ontwerp je eenvoudig je eigen foto op vurenhout. We gebruiken hiervoor biologisch hout met het FSC keurmerk. Je hebt keuze uit meerdere formaten, het kleinste formaat vurenhout is 20×30 centimeter en jouw foto op vurenhout kan wel oplopen tot 90×60 centimeter. Kies uit de liggende, staande of vierkante variant.

Foto op Vurenhout Basisprijs
Formaat 20×30/30×20 €32,50
Formaat 40×30/30×40 €42,50
Formaat 40×40 €47,50
Formaat 60×40/40×60 €60,00
Formaat 60×60 €82,50
Formaat 60×90/90×60 €97,50

 

Product Verzonden binnen:
Foto op Vurenhout 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst