vlakliggend fotoalbum maken

Vakantieboek maken

Je vakantiefoto’s verzamelen in een prachtig vakantieboek? Laat je foto’s afdrukken in een prachtig fotoalbum. Bij Fotoalbum.nl heb je binnen 1 minuut al je eigen fotoalbum samengesteld. Kies uit verschillende omslag afwerkingen, papiersoorten en formaten fotoalbums.

Online vakantieboek maken

Bij Fotoalbum.nl kun je eenvoudig vanaf je computer, tablet of telefoon een fotoboek maken zonder dat er installatie vereist is. Upload direct je foto’s vanaf je apparaat of je Facebook of Instagram-account. Kies uit verschillende standaard indelingen of begin met een blanco project en bepaal zelf hoe het fotoalbum eruit komt te zien.

Verchillende thema's en cliparts

In ons online programma kun je kiezen uit verschillende vakantiethema’s en cliparts om je vakantieboek nog mooier te maken. Zo kun je kiezen voor zomerthema’s als je een heerlijke strandvakantie hebt gehad, maar ook winterthema’s als je op wintersport bent geweest.

Snelle levertijden

Alle fotoalbums van Fotoalbum.nl worden in Nederland geproduceerd, waardoor we snellere levertijden kunnen aanbieden. De productietijden verschillen per type fotoalbum en liggen tussen de twee tot drie werkdagen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw fotoalbum wordt verstuurd. Nadat je bestelling bij ons de deur uitgaat ontvang je natuurlijk een track en trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Hoe maak je een vakantieboek

Een vakantieboek maken kan eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

  1. Open de online fotoprogramma van Fotoalbum.nl.
  2. Upload je foto’s in het programma
  3. Kies voor een standaard thema of ontwerp je vakantieboek naar eigen smaak
  4. Schrijf leuke reisverhalen op bij je foto’s of plaats een routekaart van je reis in het album
  5. Rond de bestelling af en krijg je vakantieboek thuisgestuurd!

Andere fotoproducten

Opzoek naar andere mogelijkheden om je vakantiefoto’s af te drukken? Laat je foto in het groot afdrukken en hang deze aan de muur! Bekijk dan ons uitgebreid assortiment aan wanddecoratie.

Ook kun je jouw vakantiefoto’s verwerken in je eigen kalender of agenda, maar je kunt natuurlijk ook je foto’s afdrukken op de klassieke fotoprints.

Bekijk al onze fotoalbums

Bekijk als onze fotoalbums en ga direct aan de slag met het ontwerpen van je eigen vakantieboek.

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING