Foto op Canvas

Vanaf €17,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Een foto op canvas maken met je eigen foto’s kan al binnen een paar klikken. Je foto wordt met een hoogwaardige kleurendruk gedrukt op een canvasdoek dat is gemaakt van 100% katoen, zodat je foto’s echt uitblinken aan de muur. Kies uit verschillende staand, liggende en vierkante formaten om je op te laten afdrukken.

Foto op canvas bestellen

Heb je een fantastische reis gemaakt deze zomer waarbij je een mooie trekking hebt gedaan vroeg in de ochtend naar de top van een vulkaan? Laat die foto van dat prachtige uitzicht dan groot afdrukken op canvas. Want zo’n bijzondere herinnering verdient het mooiste plekje in huis!

Zelf een canvas maken is heel gemakkelijk. Je opent ons online fotoprogramma en kiest de foto’s die je wilt gebruiken. Wanneer je klaar bent met je ontwerp klik je op ‘bestellen’ en rond je de bestelling af. Wij drukken je canvas af en binnen een paar dagen heb je een mooie foto aan de muur hangen!

Hoogwaardige kwaliteit

Bij een foto op canvas wordt je foto gedrukt op een doek van 100% katoen. Het linnendoek wordt met de hand gespannen om een houten frame van twee centimeter dik. Wil je ook een foto op canvas laten drukken? Laat dan die grappige foto van je kinderen of romantische foto van de bruiloft afdrukken op canvas. Je kunt een canvasdoek op allerlei verschillende formaten af laten drukken, zowel staand, liggend als vierkant. Het kleinste formaat van een canvas begint bij 20×30 centimeter en kan wel tot 90×60 centimeter groot worden afgedrukt.

Niet alleen onze fotoalbums, maar ook onze wanddecoraties zijn van hoge kwaliteit. Een canvas wordt gedrukt met high-quality kleurendruk. Hierdoor springen de kleuren van het doek. Het canvasframe zelf is 2 centimeter dik en wordt stevig met de hand gespannen, waardoor kwaliteit verzekerd is en de foto altijd strak om het frame zit.

Aan de achterzijde kan het gratis meegeleverde ophangsysteem gemonteerd worden, waarmee je de foto afdruk eenvoudig aan de wand kan worden gehangen.

Fotocollage op canvas

Meerdere foto’s aan de muur is altijd leuk. Kies in het fotoprogramma uit verschillende indelingen om een eigen fotocollage te maken, zeker bij grotere formaten canvassen is dit een veel gebruikte optie. Ideaal om foto’s te bundelen van bijvoorbeeld je gezin of van een trouwerij.

Ook voor een panorama foto is er een geschikt canvasdoek waar de afmeting van de foto perfect in past. Hiervoor is het formaat 90×30 cm beschikbaar. Ideaal voor een mooie afdruk van een landschap of stad.

Een canvas maak je heel gemakkelijk in de Online Software. Je kiest je foto uit, voegt deze toe aan de canvas en je hoeft de bestelling alleen nog maar af te ronden. Wil je niet één grote foto uitkiezen maar liever meerdere foto’s op je canvas plaatsen? Dat kan! Met de Online Software voeg je heel gemakkelijk foto’s van het hele gezin toe zodat je je eigen fotocollage op canvas kunt maken. De ontwerptool is zowel geschikt voor thuis als onderweg op de laptop, je tablet of zelfs je smartphone.

Foto op Canvas Basisprijs
Formaat 20×30/30×20 €17,50
Formaat 40×30/30×40 €25,00
Formaat 40×40 €27,50
Formaat 60×40/40×60 €32,50
Formaat 60×60 €42,50
Formaat 60×90/90×60 €52,50
Formaat 30×90/90×30 €42,50

 

Product Verzonden binnen:
Foto op Canvas 1 werkdag

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst