Fotoalbum softcover

Vanaf €11,99
Binnen 3 dagen geproduceerd

Het Fotoalbum Softcover met zachte kaft is te gebruiken om een mooi fotoalbum te vullen met foto’s van je laatste vakantie, een dagje strand of attractiepark, die leuke stedentrip in Parijs of bijvoorbeeld van het weekendje weg met de hele familie.

Softcover fotoalbum maken

De Fotoalbum Softcovers zijn uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden en doeleinden.

Als je altijd al je eigen magazine, glossy of tijdschrift hebt willen maken, dan is dit namelijk je kans! Natuurlijk kun je deze fotoalbums met zachte kaft ook gebruiken om een mooi fotoalbum te vullen met foto’s van je laatste vakantie, een dagje strand of attractiepark, die leuke stedentrip in Parijs of bijvoorbeeld van het weekendje weg met de hele familie.

Welk formaat fotoalbum met flexibele kaft je gaat gebruiken, is geheel aan jou. Heb je bijvoorbeeld niet zoveel foto’s of zoek je een kleine en praktisch fotoboekje, dan kun je kiezen voor een A5 of A6 formaat. Zoek je juist een mooi en groot fotoalbum, dan zijn er ook grotere formaten beschikbaar zoals een staand of liggend A4 en of een vierkant fotoalbum van het formaat 30×30 centimeter.

Makkelijk je fotoalbum ontwerpen

Alle Fotoalbums Softcovers zijn voorzien van 24 pagina’s die je geheel zelf kunt vullen met je eigen gemaakte foto’s, teksten of andere onderdelen. Heb je nog niet genoeg aan 24 pagina’s? Geen probleem, want je kunt deze type fotoalbums uitbreiden tot zelfs 200 pagina’s!

Deze pagina’s zijn in eerste instantie geheel blanco, maar deze kun je zelf een achtergrondkleur geven of opvullen door een foto op de achtergrond te plaatsen. Daarbij kun je de meerdere foto’s op een pagina toevoegen, zodat je tientallen foto’s in je kwijt kan.

Exclusieve papiersoorten en omslagen

Uiteraard kun je de omslag van je zelfgemaakte fotoalbum of magazine ook geheel zelf invullen en ontwerpen. Aangevuld met je eigen teksten en verhalen kun je op deze manier in een handomdraai een prachtig fotoalbum, tijdschrift of magazine samenstellen.

Als je alle pagina’s gevuld hebt en de omslag hebt opgemaakt, kun je het fotoalbum uploaden. Bij het afronden van je bestelling kun je verder nog kiezen uit luxe papiersoorten, afwerkingen en andere opties om je softcover fotoalbum nog mooier en exclusiever te maken.

Haal daarom al je creativiteit uit de kast, gebruik je mooiste foto’s, voeg leuke teksten toe en je zult een Fotoalbum Softcover ontvangen waar je nog jaren plezier van zult hebben!

Of wil je liever een ander fotoboek maken?

Softcover fotoalbum Basisprijs Prijs per extra pagina*
Fotoalbum Softcover A6 Liggend €11,99 €0,25
Fotoalbum Softcover A5 Liggend €19,49 €0,50
Fotoalbum Softcover A5 Staand €19,49 €0,50
Fotoalbum Softcover 21×21 Vierkant €22,49 €0,50
Fotoalbum Softcover A4 Staand €23,49 €0,50
Fotoalbum Softcover A4 Liggend €23,49 €0,50
Fotoalbum Softcover 30×30 Vierkant €33,99 €1,00

* Het toevoegen van extra pagina’s gaat altijd per 2 stuks

 

Product Verzonden binnen:
Fotoalbum Softcover 3 werkdagen

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst