Fotoalbum vlakliggend

Vanaf €25,49 €17,84
Binnen 3 dagen geproduceerd

Een fotoalbum met vlakliggend papier is perfect om foto’s over twee gehele pagina’s af te laten drukken. Vlakliggende fotoalbums worden voorzien van een harde kaft en zijn beschikbaar in staande of liggende formaten en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Vlakliggend fotoalbum maken

Het unieke aan een vlakliggend fotoalbum is dat de er geen bolling in het midden van het album zichtbaar is en lopen de linker- en rechterpagina van het album naadloos in elkaar over. Hierdoor liggen de pagina’s plat wanneer het album wordt geopend en is de gehele foto goed zichtbaar. Dat maakt dit fotoalbum ideaal voor panoramafoto’s. Door de platliggende pagina’s wordt dit album ook wel een platliggend fotoalbum genoemd.

Luxe fotoalbum maken

Een fotoalbum vlakliggend is perfect voor foto’s met een bijzondere herinnering. Denk hierbij aan een trouwboek, vakantieboek of een herinneringsboek. Een vlakliggend fotoalbum heeft een luxere uitstraling, mede doordat het album wordt gedrukt op dikker papier en het album hierdoor ook dikker wordt. Je foto’s worden gedrukt op extra dik 380 grams papier. Het album zelf is uit te breiden tot wel maximaal 120 pagina’s!

Papiersoorten

Na het ontwerpen van het album kan er in de winkelwagen worden gekozen uit verschillende papiersoorten en omslagen om je boek nog mooier te maken. Het papier heeft standaard een lichte glans. Kies voor UV Hoogglans om de pagina’s te laten drukken met een extra glanslaag die het album een luxe uitstraling geeft.

Fotokaft fotoalbum

Het fotoalbum wordt voorzien van een harde kaft die te bedrukken is met je eigen foto’s. Ook is het mogelijk om een tekst toe te voegen aan de rug van het album, zodat het boek makkelijk terug te vinden is in de kast. Het bedrukken van de kaft en rug zit inbegrepen bij de prijs van het fotoalbum.

De omslag van het album wordt standaard gedrukt met Glans Laminaat. Hierdoor krijgt het album een mooie glanslaag. Het is ook mogelijk om de omslag van het album af te laten werken met Mat Laminaat, waardoor de omslag een matte uitstraling krijgt.

Levertijd

Al onze fotoalbums worden in Nederland geproduceerd, hierdoor kunnen we snellere levertijden aanbieden dan andere aanbieders. Direct nadat je bestelling is afgerond, wordt je bestelling in productie genomen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer een vlakliggend fotoboek wordt verzonden. Begin direct met het maken van een platliggend fotoboek!

Of wil je liever een ander fotoboek maken?

Vlakliggend fotoalbum Basisprijs Prijs per extra pagina*
Fotoalbum Vlakliggend 14×14 Vierkant €25,49 €17,84 €0,50
Fotoalbum Vlakliggend A5 Liggend  €25,49 €17,84 €0,50
Fotoalbum Vlakliggend A5 Staand €25,49 €17,84 €0,50
Fotoalbum Vlakliggend 21×21 Vierkant €30,99 €21,69 €0,70
Fotoalbum Vlakliggend A4 Liggend €31,99 €22,39 €0,70
Fotoalbum Vlakliggend A4 Staand €31,99 €22,39 €0,70
Fotoalbum Vlakliggend 30×30 Vierkant €45,99 €32,19 €1,25

* het toevoegen van extra pagina’s gaat altijd per 2 stuks

 

Product Verzonden binnen:
Fotoalbum Vlakliggend 3 werkdagen

* gebaseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst