Placemats

Vanaf €12,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Bij Fotoalbum.nl maak je je eigen placemats voor in je eigen eetcafé, een bijzonder diner of een kinderfeestje. Een setje bestaat uit 10 stuks van het formaat 28,5×39,5 centimeter.

Organiseer je binnenkort een uitgebreid diner dat extra aankleding verdient, maak dan je eigen placemats bij Fotoalbum.nl heel snel in de Online Software. Is het diner in april? Maak er dan een paasdiner van en kleed je hele dinertafel aan in de paassfeer. Kies bijvoorbeeld voor een placemat met een gele achtergrond en vul die met je eigen afbeeldingen, foto’s en leuke teksten.

Een setje placemats bestaat uit 10 vellen van hetzelfde ontwerp. De placemats worden gelamineerd en zijn dus erg gemakkelijk schoon te maken. Ideaal als je de placemats wilt gebruiken voor het verjaardagsfeestje van je dochter die net 5 jaar is geworden. Met een mooie foto van jullie jarige jetje samen met een vrolijke achtergrond staat de tekentafel helemaal in het teken van de jarige.

Heb je je eigen restaurant, bar of eetcafé? Ook dan zijn gepersonaliseerde placemats de uitkomst. Je gasten kijken een groot gedeelte van het diner namelijk naar de placemat, dat maakt het ideaal promotiemateriaal. Placemats met jouw logo maken jouw eetruimte gezellig en sfeervol. Placemats zijn ook nog eens heel gemakkelijk te maken. In de Online Editor voeg je eenvoudig jouw logo, foto’s en eventueel teksten toe.