Schoolagenda’s

Vanaf €10
Binnen 2 dagen geproduceerd
  • Flexibele of harde kaft
  • 68 tot 144 pagina’s
  • Verschillende formaten

Korte omschrijving

Als je het schooljaar goed wil beginnen of als je de mooiste schoolagenda van je klas wil hebben, dan kun je hier je eigen schoolagenda maken! Vul je belangrijkste boek van het schooljaar met allerlei grappige en gekke foto’s, teksten, cliparts, achtergronden, verhaaltjes en andere frutseltjes.

Als je het schooljaar goed wil beginnen of als je de mooiste schoolagenda van je klas wil hebben, dan kun je hier je eigen schoolagenda maken! Maak de omslag van jouw schoolagenda met allerlei grappige en gekke foto’s, teksten, cliparts, achtergronden, verhaaltjes en andere frutseltjes.

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende soorten schoolagenda’s; van een handige pocketformaat agenda (formaat A6) tot juist voor een groter A5 formaat met harde kaft.

Alle schoolagenda’s zijn voorzien van een ringband, waardoor je de pagina’s gemakkelijk kunt omslaan en je schoolagenda altijd mooi plat op tafel ligt. De meeste agenda’s worden daarnaast voorzien van een doorzichtige en flexibele omslag, waardoor je schoolagenda mooi schoon en stevig blijft.

Zoals gezegd is het ook mogelijk om een schoolagenda te bestellen met een harde omslag, die je vervolgens zelf kunt ontwerpen met foto’s en teksten zoals je zelf wil.

Het binnenwerk van de schoolagenda met alle data zoals weken en maanden hebben wij alvast voor je opgemaakt en hoef je dus niet zelf te doen. De indeling van de schoolagenda’s zijn op weekbasis. Dit betekent dat je per week en over 2 pagina’s verspreid, notities kunt maken voor de maandag t/m de vrijdag, maar ook voor de dagen in het weekend blijft er ruimte over. Daarnaast bevatten de schoolagenda’s verschillende onderdelen om het schooljaar zo goed mogelijk door te komen, zonder dat je nog zaken zult vergeten. Denk aan:

– Ruimte voor je huiswerk
– Roosters
– Cijferlijsten
– Telefoonnummers en adressen van vrienden en vriendinnen
– Notities en aantekeningen

Het is ook hartstikke leuk en een goed idee om met een of meerdere vriend(inn)en een schoolagenda te maken. Maak samen een collage op de omslag met jullie leukste foto’s en andere onvergetelijke belevenissen. Uiteindelijk kun je dan een aantal van dezelfde exemplaren bestellen en deze verdelen in de vriendengroep, zodat jullie een unieke schoolagenda hebben voor het schooljaar!