Wanddecoratie maken

Wanddecoratie

Vanaf €5,00

Een wanddecoratie maken kan op verschillende materialen. Je foto laten afdrukken kan gemakkelijk en snel via het online fotoprogramma. Alle wanddecoratie worden standaard voorzien van een gratis ophangsysteem.

Verschillende soorten wanddecoratie maken

Laat je foto’s afdrukken op verschillenden soorten wanddecoratie. Kies de wanddecoratie die past bij jouw interieur en start direct met het ontwerpen van je eigen muurdecoratie.

Foto op forex
Foto op aluminium
Foto op canvas
Foto op dibond
tegeltje maken
Tegeltjes
Foto op vurenhout
Foto op berkenplex-hout
plexiglas
Foto op plexiglas
Posters

Je eigen muurdecoratie ontwerpen

Via het online fotoprogramma kun je eenvoudig je eigen muurdecoratie ontwerpen van je eigen foto’s. Het programma hoeft niet geïnstalleerd te worden en je kunt direct foto’s uploaden van je telefoon, tablet of PC.

Alle wanddecoratie hebben een zeer snelle levertijd en worden na het bestellen gelijk gedrukt. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw bestelling wordt verzonden. Wanneer je jouw wanddecoratie ontvangt kun je deze direct aan de muur bevestigen met het meegeleverde ophangsysteem. Per wanddecoratie zijn er verschillende opties mogelijk om deze op te hangen. Bijvoorbeeld een plaksysteem waardoor je zonder te schroeven je foto aan de muur kan bevestigen.

Laat je foto afdrukken op unieke materialen wanddecoratie en ga mee met de laatste interieurtrends. Kies voor een foto op aluminium voor een unieke industriële uitstraling of een foto op plexiglas voor een modern en strakke uitstraling. Zo heeft elke wanddecoratie zijn unieke eigenschappen en is er altijd wel een materiaalsoort wat bij jouw interieur past.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING