Foto op Aluminium

Vanaf €22,50
Binnen 1 dag geproduceerd

Een foto op aluminium laten afdrukken is op dit moment een van de populairste manieren om je persoonlijke herinneringen te combineren met je interieur.

Foto op aluminium afdrukken

Een foto op aluminium laten afdrukken is op dit moment een van de populairste manieren om je persoonlijke herinneringen te combineren met je interieur. Dit type wanddecoratie wordt veel toegepast in industriële en moderne interieurs met robuuste meubels en design woonaccessoires. Doordat de foto op aluminium op een geborstelde aluminiumplaat met grove structuur wordt gedrukt, geeft dit een stoer industrieel effect.

Foto op geborsteld aluminium

Bij het maken van een foto op aluminium worden de witte kleuren van je foto niet afgedrukt. Al het wit in de foto krijgt de kleur van het aluminium wat een stoer effect en extra diepte geeft aan je foto. Vooral zwart/wit foto’s komen erg mooi uit op een op aluminium. Laat die prachtige foto van de bruiloft, die stoere portretfoto van jullie zoontje of die vakantiefoto in de bergen afdrukken op op aluminium in zwart/wit. Heb je geen zwart/wit foto maar wil je wel graag de foto zonder kleur af laten drukken? Geen probleem in de Online Software kies je heel gemakkelijk een zwart/wit-filter die je foto zo omzet.

Wil je liever een aluminiumplaat dat is voorzien van een witte toplaag? Kies dan voor een foto op dibond, waarbij de kleur wit wel zichtbaar blijft in de foto.

Ophangsysteem

Een foto op aluminium wordt standaard voorzien van een plakkendophangsysteem. Hiermee kan de aluminiumplaat aan de muur bevestigt worden zonder dat er geboord hoeft te worden en hangt je foto strak tegen de muur. De print wordt kosteloos voorzien van dit ophangsysteem.

De metalenplaat kan ook opgehangen worden met een zwevendophangsysteem waardoor de plaat iets van de muur afhangt en het net lijkt of deze van de muur ‘zweeft’ Hierdoor ontstaat er een kleine schaduw achter de plaat en geeft het een mooi diepte-effect. Het zwevendophangsysteem kan worden gekozen in de winkelwagen en heeft een meerprijs van €6,99.

Foto printen op aluminium

Een foto op aluminium maak je heel gemakkelijk in de Online Software, bijvoorbeeld onderweg in de trein of thuis rustig achter de computer. In drie klikken maak je eenvoudig je eigen foto op aluminium kies je formaat, plaats je foto en klik op bestellen. Het formaat begint al bij 20x30cm en kan tot wel 90x60cm groot gekozen worden.

Foto op Aluminium Basisprijs
Formaat 20×30/30×20 €22,50
Formaat 40×30/30×40 €32,50
Formaat 40×40 €37,50
Formaat 60×40/40×60 €47,50
Formaat 60×60 €62,50
Formaat 90×30 €72,50
Formaat 60×90/90×60 €92,50

 

Product Verzonden binnen:
Foto op Aluminium 1 werkdag

* gebasseerd op bestellingen die vóór 11:00 zijn geplaatst