Foto op Aluminium

Vanaf €22,50
Binnen 2 dagen geproduceerd
  • Zichtbaar aluminium effect
  • Robuuste uitstraling
  • Stevig materiaal

Korte omschrijving

Een foto op aluminium laten afdrukken is op dit moment een van de populairste manieren om je persoonlijke herinneringen te combineren met je interieur.

Een foto op aluminium laten afdrukken is op dit moment een van de populairste manieren om je persoonlijke herinneringen te combineren met je interieur. Dit type wanddecoratie wordt veel toegepast in industriële en moderne interieurs met robuuste meubels en design woonaccessoires. Doordat de foto op aluminium op een geborstelde aluminiumplaat met grove structuur wordt gedrukt, geeft dit een stoer industrieel effect.

Bij het maken van een foto op aluminium worden de witte kleuren van je foto niet meegeprint. Al het wit in de foto krijgt de kleur van het aluminium wat een stoer effect en extra diepte geeft. Vooral zwart/wit foto’s komen erg mooi uit op een foto op aluminium. Laat die prachtige foto van de bruiloft, die stoere portretfoto van jullie zoontje of die vakantiefoto in de bergen afdrukken op een foto op aluminium in zwart/wit. Heb je geen zwart/wit foto maar wil je wel graag de foto zonder kleur af laten drukken? Geen probleem in de Online Software kies je heel gemakkelijk een zwart/wit-filter die je foto zo omzet.

Een foto op aluminium maak je heel gemakkelijk in de Online Software, bijvoorbeeld onderweg in de trein of thuis rustig achter de computer. In drie klikken maak je eenvoudig je eigen foto op aluminium; kies je formaat, plaats je foto en klik op bestellen. Een foto op aluminium begint al bij 20x30cm en kan tot wel 90x60cm groot gekozen worden.

Populair

Fotoalbum hardcover
€9.50
€16,00 €9.50
Fotoalbum softcover
€7.00
€12 €7.00
Fotoalbum spiraal
€6.50
€11 €6.50
Fotoalbum vlakliggend
€13.00
€22,00 €13.00