Kaarten

Vanaf €9
Binnen 1 dag geproduceerd

Maak iemand blij met een persoonlijke wenskaart van Fotoalbum.nl. Maak je wenskaart helemaal naar jouw smaak door je eigen foto’s en teksten te gebruiken. Je vrienden en familie zullen verrast zijn!

Maak je beste vriend(in), neef of nicht, tante of buurman blij met een persoonlijke wenskaart van Fotoalbum.nl. Wil je iemand een hart onder de riem steken, verrassen of bedanken? Doe het met een kaartje! Ontwerp je eigen wenskaart thuis op de computer of onderweg op je tablet of smartphone. Gebruik eigen foto’s of teksten om je wenskaart extra speciaal te maken. Klaar met ontwerpen? Dan drukken wij jouw kaart en versturen we deze met de post. Je vrienden en familie zullen verrast zijn!

Wenskaarten zijn er in allerlei categorieën, bijvoorbeeld verjaardagskaarten, verhuiskaarten, valentijnskaarten en kerstkaarten. Ook voor de meest bijzondere gelegenheden als een bruiloft en geboorte maak je de mooiste trouwkaarten en geboortekaarten gemakkelijk en snel in de Online Software. Want er zijn heel veel bijzondere en mooie momenten in het leven die een kaartje waard zijn.

Elke situatie vraagt om een ander aantal kaarten, soms wil je maar één kaart versturen en soms meerdere. Voor je geliefde maak je met Valentijn een heel speciaal kaartje. Maar als je gaat verhuizen, dan wil je natuurlijk een hele stapel verhuisberichten versturen zodat al je vrienden en familie op de hoogte zijn van je nieuwe adres. Daarom biedt Fotoalbum.nl zowel losse kaarten aan als kaartjes per set.

Kaarten zijn beschikbaar in vele soorten en maten zodat het eindresultaat helemaal naar jouw wens is. Er zijn staande en liggende kaarten in A6, A5 en A4. Vierkante kaarten maak je in het formaat 10x10cm en 14x14cm. De kaarten zijn beschikbaar als ansichtkaart of als dubbelgevouwen kaart zodat je extra schrijfruimte hebt of natuurlijk extra foto’s kunt toevoegen.