Foto op plexiglas

Foto op acrylglas

Je eigen foto’s op acrylglas afdrukken met een hoogwaardige afdruk. Bij Fotoalbum.nl kun je eenvoudig en snel foto’s laten bedrukken op acrylplaat. Het ontwerpen van je foto afdruk kan eenvoudig online vanaf je pc, mobiel of tablet zonder installatie van een programma.

Foto op acrylglas printen

Een foto op acrylglas laten drukken kan eenvoudig door gebruik te maken van ons online fotoprogramma. Hierin kun je direct je foto’s uploaden en op de acrylplaat plaatsen.

In het programma zelf kun je de foto eventueel nog bewerken met verschillende indelingen, hierdoor kun je gemakkelijk een fotocollage op plexiglas maken. Ook is het mogelijk om de plaat nog te voorzien van verschillende cliparts en kun je teksten toevoegen.

Wat is acrylglas?

Acrylglas lijkt op echt glas, maar is gemaakt van een doorzichtig kunsstof. Hierdoor heeft deze wanddecoratie hetzelfde effect als een foto op glas, maar is het materiaal een stuk steviger. Acrylglas wordt ook wel plexiglas genoemd en door de stevigheid van het materiaal is het ook mogelijk om er doorheen te boren. De plaat kan daardoor gemakkelijk aan de muur gehangen worden met de meegeleverde afstandhouders.

Door de afstandhouders hangt de plaat een stukje van de muur af en krijgt het een ‘zwevend-effect’. Doordat het acrylglas iets van de muur af hangt kan er wat licht achter de foto schijnen waardoor kleuren nog wat feller zichtbaar zijn dan bij andere wanddecoratie.

Levertijd foto op acrylglas

Je foto wordt direct na het bestellen doorgestuurd naar de persen waar de acrylplaat wordt bedrukt. De productietijd van een foto op acrylglas bedraagt normaliter één werkdag waarna je bestelling wordt verzonden. Via de mail ontvang je een track en trace code waarmee je de zending eenvoudig kunt volgen. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om andere materiaalsoorten te bedrukken als wanddecoratie. Zo kun je ook een foto afdrukken op canvas, aluminium, forex of op een poster.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING