aluminium-01

Printen op aluminium

Vanaf €22,50

Een foto printen op aluminium is erg gemakkelijk via ons ontwerpprogramma. Je kunt hier van alles met je foto doen om hem zo mooi mogelijk eruit te laten komen. Zo heb je jouw eigen unieke wanddecoratie.

Foto op aluminium samenstellen

Je kunt via het online bewerkingsprogramma gemakkelijk een foto laten printen op aluminium. Het bewerkingsprogramma werkt op zowel de computer als op je tablet en mobiele telefoon. Het gaat namelijk gewoon via je internet browser. Je hebt in het bewerkingsprogramma als eerst de keuze uit 11 verschillende formaten. Je kunt kiezen uit zowel liggende als staande formaten.

Hierna kun je de foto helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt. Kies bijvoorbeeld uit verschillende effecten die je op de foto kunt toepassen zoals de transparantie of een zwart-wit effect. Verder kun je nog decoraties toevoegen zoals een zelfgekozen tekst. Met al deze opties kun je een originele foto laten printen op aluminium.

Gratis ophangsysteem

Als je een foto laat printen op aluminium komt er standaard een ophangsysteem bijgeleverd. Dit ophangsysteem zit op de achterkant van het aluminium geplakt. Zo kun je jouw foto gemakkelijk aan de muur ophangen. Je hebt daarnaast in de winkelmand nog de keuze om voor een zwevend ophangsysteem te gaan. Deze zorgt ervoor dat de foto op aluminium ietsjes van de muur afstaat waardoor hij lijkt te zweven tegen de muur.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING