verjaardagskalender-02

Verjaardagskalender maken

Vanaf €17,50

Een verjaardagskalender maken met je eigen foto’s. Nooit meer de verjaardagen vergeten van je vrienden en familie? Deze kun je nu vastleggen in de kalender die je helemaal zelf kunt personaliseren.

Verjaardagskalender ontwerpen

Wil je graag een verjaardagskalender maken in jouw eigen stijl? In onze online editor kun je via de computer en zelfs via je tablet en mobiel eenvoudig een gepersonaliseerde verjaardagskalender ontwerpen. Voeg afbeeldingen toe van de mooiste foto’s die je hebt gemaakt of ga voor die mooie afbeeldingen die je op internet hebt gevonden.

Je kunt de afbeeldingen gemakkelijk toevoegen aan de editor om ze vervolgens te plaatsen zoals jij dat wilt. Je kunt er ook voor kiezen om de verjaardagskalender automatisch te laten vullen met de foto’s die je toevoegt. Je eigen gepersonaliseerde verjaardagskalender maken zorgt er in ieder geval voor dat je een unieke verjaardagskalender in je huis hebt.

Verjaardagen toevoegen

Wil je een verjaardagskalender maken waar je de verjaardagen gelijk kunt invullen? Je kunt in ons ontwerpprogramma direct alle verjaardagen invullen die je wilt. Zo staan de verjaardagen op de verjaardagskalender gedrukt en ziet hij er extra mooi en professioneel uit.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING