Kalender maken

Vanaf €10,00

Een kalender maken van je eigen foto’s is niet moeilijk. Met het online fotoprogramma heb je binnen een paar klikken je eigen kalender ontworpen.

Verjaardagkalenders en jaarkalenders maken

Ontwerp je eigen kalender met foto’s. Je hebt keuze uit staand- en liggende formaten kalenders.

Verjaardagskalenders
Jaarkalenders

De mooiste kalenders maken

De mooiste kalenders maak je zelf. Je hoeft alleen maar je eigen foto’s toe te voegen en je bent klaar. Alle kalenders zijn standaard voorzien van een calendaria en ophanghaakje.

Beschrijfbare kalenders

Op de zelf gemaakte kalenders kan gewoon geschreven worden. Vergeet je wel eens de verjaardag van je beste vriend, oom of tante? Dan is een verjaardagskalender natuurlijk ideaal.

Verschillende formaten

Kalenders zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo kun je kleine en grote kalenders maken, maar ook staand- of liggende kalenders.

Open ons fotoprogramma en bekijk de verschillende formaten kalenders.

Ophanghaakje

Alle kalenders worden voorzien van een ophanghaakje. Hiermee kun je gemakkelijk een kalender ophangen in de keuken, wc of op een andere plek in je huis.

2021 kalender maken

De calendaria is al ingesteld op 2022 en het maken van een kalender is hierdoor heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar je eigen foto’s toe te voegen en je kalender is klaar.

Online een kalender maken

Je eigen kalender maken voor het nieuwe jaar of een verjaardagskalender? Dit kan erg gemakkelijk bij Fotoalbum.nl. Dankzij ons eenvoudige fotoprogramma, kan iedereen een kalender maken.

Hoe kun je een kalender maken?

Een kalender maak je in ons online fotoprogramma. Dit programma hoef je niet te installeren, maar kun je direct openen op onze site. Door de volgende stappen te volgen heb je binnen een paar minuten je eigen kalender gemaakt:

  1. Open ons online fotoprogramma en kies je kalender
  2. Upload je foto’s vanaf je computer of telefoon
  3. Plaats deze in de kalender en bewerk ze eventueel met filters
  4. Klik op ‘bestellen’ en krijg je kalender thuisgestuurd

Snel een kalender drukken

Wil je een kalender drukken en cadeau geven, maar ben je wat aan de late kant? Geen probleem! Alle producten van Fotoalbum.nl worden in Nederland geproduceerd, waardoor we snelle levertijden kunnen garanderen. Hierdoor hoef jij niet lang te wachten op je kalender en kun je ook lastminute nog een kalender drukken. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer je jouw kalender in huis kunt hebben.

Je kalender wordt standaard geleverd met een ophanghaakje. Hierdoor kun je de kalender gemakkelijk ophangen in de woonkamer, keuken of toilet

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING