jaarkalenders-02

Jaarkalender maken

Vanaf €17,50

Een jaarkalender maken gaat gemakkelijk met ons bewerkingsprogramma. Je kunt kiezen uit vijf verschillende formaten. Hier kun je zelf kiezen welke foto’s jij graag wilt op je jaarkalender.

Jaarkalender samenstellen

Je kunt de jaarkalender maken via onze online editor. Deze is erg eenvoudig in gebruik en je kunt hier gemakkelijk foto’s uploaden die op je computer, tablet of mobiel staan. Je kunt namelijk ook via je tablet en mobiel een jaarkalender maken.

Je kunt bij elke maand een eigen foto toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een foto toevoegen die bij die maand past zoals een foto die je in winter hebt gemaakt bij de maand december of een zomerfoto in juni. Daarnaast kun je bij het maken van de jaarkalender van te voren al de kalender invullen. Hierdoor ziet je kalender er extra mooi uit.

Verschillende mogelijkheden

Je kan een jaarkalender maken met je eigen foto’s, maar je kunt daarnaast ook je eigen teksten en decoraties toevoegen. Kies je eigen indeling en stel de kalender precies zo samen als jij het wilt. De kalender beschikt over 13 pagina’s, de voorkant en een pagina voor elke maand. Meer dan de helft van de kalender kan worden bedekt met foto’s, teksten en cliparts dus er is genoeg ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen. Dus wil je een jaarkalender maken met veel opties? Dan kun je dit bij ons realiseren.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING