spiraal album maken

Klein fotoboekje maken

Vanaf €11,00

Opzoek naar een origineel persoonlijk cadeautje? Maak dan een klein fotoboekje. Via de online editor kun je direct van start gaan zonder installatie. Upload je foto’s en laat het programma automatisch je fotoboekje vullen, of maak zelf het ontwerp van je mini fotoboekje op.

Mini fotoboekje

Een mini fotoboekje, ook wel een pocketfotoboekje genoemd, is erg leuk om als cadeau te geven. Maak een klein fotoalbum van een weekendje weg, of als afscheidscadeau.

Je kunt kiezen uit verschillende fotoboekjes om te maken. Zo kun je kiezen uit verschillende inbindwijzen om een klein fotoboekje te maken. Kies uit een spriraal, softcover, hardcover of vlakliggend fotoalbum.

Hoe maak je een klein fotoboekje?

Met onze eenvoudig fotoalbumprogramma kun je direct van start gaan met het ontwerpen van je mini fotoalbum en zelf een fotoboek maken.

  1. Kies het type fotoboekje dat je wilt maken
  2. Upload je foto’s en laat deze automatisch vullen; of begin met een blanco project
  3. Kies uit verschillende thema’s en cliparts om je ontwerp nog mooier te maken
  4. Klaar? Rond de bestelling af en ontvangt je mini fotoboekje in enkele dagen thuis.

Verschillende soorten fotoboekjes

Direct een fotoboek maken? Bekijk ons assortiment fotoalbums.

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING