agenda maken

Agenda maken

Vanaf €14,99

Een agenda maken om nooit meer je afspraken te vergeten. Ontwerp de kaft van je eigen agenda en je bent klaar voor het nieuwe jaar. Kies uit jaar- of schoolagenda’s en start met ontwerpen.

Jaaragenda's en schoolagenda's

Kies uit verschillende jaar- en schoolagenda’s om te maken. Met een nieuwe agenda weet je zeker dat je het nieuwe jaar goed begint.

jaaragenda maken
Jaaragenda's
schoolagenda maken
Schoolagenda's

Een agenda maken

Zelf een agenda maken met je eigen foto’s kun je binnen een paar stappen doen. Je opent ons online fotoprogramma. Vervolgens maak je de keuze uit een jaar- of schoolagenda en hoef je alleen maar je foto’s op de omslag te zetten. Zodra je klaar bent met je ontwerp kun je de bestelling afronden en krijg je jouw gepersonaliseerde agenda thuisgestuurd en kun je direct starten met het plannen van al je afspraken.

Agenda ontwerpen

Via het fotoprogramma kun je zelf een foto agenda vormgeven zonder dat er een installatie vereist is. Start direct vanaf je pc, tablet of mobiel. Nadat je jouw foto’s hebt geüpload kun je direct van start gaan met het ontwerpen. Foto’s kunnen worden bewerkt met verschillende filters, kaders en je kunt ook een schaduweffect aan je foto’s toevoegen. Hiermee bepaal je zelf hoe je agenda eruit komt te zien.

Foto agenda

Het fotoagenda is voorzien van een standaard binnenwerk, je hoeft dus alleen maar de omslag op te maken. Hierdoor ben je binnen een paar klikken klaar met het ontwerpen van je eigen foto agenda en hoef je niet uren bezig te zijn met je ontwerp.

Agenda drukken met snelle levertijd

Zodra je jouw bestelling afrondt, wordt je ontwerp direct doorgestuurd naar de persen en wordt je agenda afgedrukt.  Doordat de productie van je agenda in Nederland plaatsvindt kunnen we snelle levertijden garanderen. Bekijk de levertijden om te zien wanneer je jouw agenda in huis kan hebben.

School- en jaaragenda's

Je hebt keuze uit twee verschillende soorten agenda’s. De jaaragenda’s zijn de klassieke agenda’s die standaard in januari van het nieuwe jaar begint. De schoolagenda’s zijn gericht op het schooljaar en zijn ideaal om al je toetsen en huiswerkopdrachten in te noteren.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING