poster maken

Poster printen

Vanaf €5,00

Wil je graag een poster printen? Je kunt gemakkelijk een poster ontwerpen in ons ontwerpprogramma. Wanneer je foto’s hebt waar je vaker aan herinnerd wilt worden is een poster printen een uitstekende optie.

Poster samenstellen

Een poster printen kan in verschillende formaten en stijlen. Voor het formaat kun je kiezen uit tien verschillende opties. Er is keuze uit A0, A1, A2, A3 en A4 formaat. Bij elk van deze opties kun je kiezen uit een staande of liggende variant. Je kunt dus een poster printen op bijna elk gewenst formaat. Zo kun je op elk gewenst plekje in je huis wel een poster kwijt.

Een poster printen in jouw eigen stijl is heel gemakkelijk. Je kunt in het ontwerpprogramma één of meerdere foto’s toevoegen. Kies bijvoorbeeld een foto van je familie of maak een collage van je vakantie foto’s. Je hebt hierbij ook nog de keuze om tekst toe te voegen. Zo maak je jouw eigen unieke creatie. Hang hem bijvoorbeeld boven de bank of in je slaapkamer.

Extra opties voor je poster

Laat je een poster printen maar wil je toch iets extra’s? Je kunt er ook voor kiezen om de poster in UV-Hoogglans af te laten drukken. Dit houdt in dat er een speciale glanzende laag op de poster komt.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING