poster maken

Poster ontwerpen

Vanaf €5,00

Je eigen poster ontwerpen precies zoals jij dat wilt? Je kunt je eigen foto’s uploaden op jouw
gewenste formaat om zo een unieke poster aan de muur te hangen.

Gemakkelijk ontwerpen

Een poster ontwerpen is erg eenvoudig. Je kunt gewoon in je webbrowser het
bewerkingsprogramma openen. Hier kun je kiezen uit een A0, A1, A2, A3, A4 en A5 formaat en of je hem liggend of staand wilt. Dit werkt ook gewoon op je tablet of mobiel. Je kunt gewoon de foto of foto’s die jij graag op je poster wilt uploaden vanaf je apparaat. Kies bijvoorbeeld een foto die past bij je woonkamer en hang hem boven de bank. Of ga voor meerdere posters van verschillende vakantiefoto’s en hang ze bijvoorbeeld boven je bed. Een poster ontwerpen biedt gewoon
ontzettend veel mogelijkheden.

Verschillende opties

Je kunt je poster ontwerpen op veel verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende effecten toevoegen zoals zwart-wit of sepia. Ook kun je zaken als het contrast of de schaduw aanpassen.

Naast de effecten kun je er ook voor kiezen om meerdere foto’s op één poster te plaatsen. Zo kun je een bijvoorbeeld een collage maken en hier tekst aan toevoegen met bijvoorbeeld een beschrijving van de foto’s. Zo creëer je een unieke decoratie voor aan jouw muur. Een unieke gepersonaliseerde poster ontwerpen was nog nooit zo makkelijk.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING