vlakliggend fotoalbum maken

Luxe fotoalbum

Vanaf €11,00

Opzoek naar een luxe fotoalbum, bijvoorbeeld als trouwalbum of voor een jubileum? Bij Fotoalbum.nl maak je gemakkelijk een luxe fotoboek. Kies uit luxe papiersoorten, omslagen en bindwijzes en maak van je foto’s een prachtig aandenken.

Professioneel fotoboek maken

Een fotoboek maken met een professionele uitstraling? Kies dan voor een fotoboek met een vlakliggende binding. Door de platliggende bindwijze is er geen bolling zichtbaar in het papier wanneer deze openligt.

Het gewicht van een vlakliggende papiersoort is 340 grams en is hiermee dikker dan bij een standaard fotoboek. Hierdoor wordt het fotoboek extra dik en zijn de pagina’s erg stevig.

Een vlakliggend fotoboek is voorzien van een harde kaft. De kaft is voorzien van een glanslaminaat afwerking. Voor een matte kaft kun je voor een kleine meerprijs kiezen voor de matlaminaat afwerking.

Hoe kun je een luxe fotoalbum maken?

Een luxe fotoalbum maken en ontwerpen kan gemakkelijk via onze gratis Online Editor. Hierdoor kun je zonder installatie direct van start gaan met het maken van je fotoboek.

Volg de onderstaande stappen en ga direct aan de slag:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste fotoboek
  2. Upload je foto’s en plaats deze in het fotoalbum
  3. Maak het boek mooier door te kiezen uit verschillende thema’s en extra ontwerpopties
  4. Klaar met ontwerpen? Plaats je ontwerp in de winkelwagen
  5. Maak je boek nog mooier door te kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingen
  6. Rond de bestelling af en krijg je luxe fotoalbum binnen enkele dagen thuisbezorgd

Snelle levertijd

Wil je snel een luxe fotoalbum laten maken? Doordat onze productie in Nederland plaatsvindt kunnen we snel leveren. Hierdoor kun je jouw fotoalbum al binnen enkele dagen in huis ontvangen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer je jouw fotoboek in huis kunt hebben.

Bekijk al onze luxe fotoalbums

Bepaal welk fotoalbum je wilt maken en ga direct aan de slag!

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING