vlakliggend fotoalbum maken

Luxe fotoalbum

Vanaf €11,00

Opzoek naar een luxe fotoalbum, bijvoorbeeld als trouwalbum of voor een jubileum? Bij Fotoalbum.nl maak je gemakkelijk een luxe fotoboek. Kies uit luxe papiersoorten, omslagen en bindwijzes en maak van je foto’s een prachtig aandenken.

Bekijk al onze luxe fotoalbums

Bepaal welk fotoalbum je wilt maken en ga direct aan de slag!

kwaliteit hardcover
Luxe hardcover fotoalbums

Een luxe hardcover album is voorzien van een harde omslag. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het tevens een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Luxe vlakliggende fotoalbums

Een luxe vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Luxe softcover fotoalbums

Een luxe softcover fotoalbum heeft een stevige, flexibele kaft voor een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Luxe spiraal fotoalbums

Een luxe spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

Professioneel fotoboek maken

Een fotoboek maken met een professionele uitstraling? Kies dan voor een fotoboek met een vlakliggende binding. Door de platliggende bindwijze is er geen bolling zichtbaar in het papier wanneer deze openligt.

Het gewicht van een vlakliggende papiersoort is 340 grams en is hiermee dikker dan bij een standaard fotoboek. Hierdoor wordt het fotoboek extra dik en zijn de pagina’s erg stevig.

Een vlakliggend fotoboek is voorzien van een harde kaft. De kaft is voorzien van een glanslaminaat afwerking. Voor een matte kaft kun je voor een kleine meerprijs kiezen voor de matlaminaat afwerking.

Hoe kun je een luxe fotoalbum maken?

Een luxe fotoalbum maken en ontwerpen kan gemakkelijk via de Editor. Hierdoor kun je zonder installatie direct van start gaan met het maken van je fotoboek.

Volg de onderstaande stappen en ga direct aan de slag:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste fotoboek
  2. Upload je foto’s en plaats deze in het fotoalbum
  3. Maak het boek mooier met thema’s en extra ontwerpopties
  4. Klaar met ontwerpen? Plaats je ontwerp in de winkelwagen
  5. Kies uit verschillende papiersoorten en afwerkingen

Snelle levertijd

Wil je snel een luxe fotoalbum laten maken? Doordat onze productie in Nederland plaatsvindt kunnen we snel leveren. Hierdoor kun je jouw fotoalbum al binnen enkele dagen in huis ontvangen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer je jouw fotoboek in huis kunt hebben.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING