poster ontwerpen

fotocollage maken

Hoe kun je zelf een fotocollage maken? Via ons online fotoprogramma kun je zelf binnen een paar stappen je eigen fotocollage ontwerpen en laten afdrukken op verschillende wanddecoratie. Het maken van een collage is nog nooit zo makkelijk geweest, upload je foto’s en binnen 1 minuut heb je jouw eigen fotocollage gemaakt via je telefoon, tablet of PC.

Fotocollage maken online

Via de online app kun je direct je eigen collage maken zonder een programma te installeren. Bepaal welke foto’s je wilt gebruiken voor de collage en upload deze in het programma. Je kunt kiezen uit verschillende standaard indelingen, je hoeft daarna alleen nog maar de foto’s hierin te plaatsen en je bent klaar met ontwerpen van je eigen collage.

Wil je liever zelf de indeling van je collage bepalen? Dan kun je natuurlijk ook met een blanco project beginnen. Vervolgens kun je door middel van ‘magnetisch uitlijnen’ heel gemakkelijk de posities van je foto’s bepalen.

Fotocollage online ontwerpen

Je fotocollage kun je laten afdrukken op verschillende soorten wanddecoratie. Kies voor unieke materialen zoals vurenhout of aluminium om een echte blikvanger in je interieur te creëren. Met 9 verschillende soorten wanddecoratie vind je altijd wel een afwerking voor bij jou aan de muur.

Wandecoratie zijn beschikbaar in verschillende staand, liggende en ook vierkante formaten en de afmetingen lopen uiteen vanaf 20×30 tot 60×90. Ook zijn er panoramaformaten beschikbaar. Een muurdecoratie kan gratis worden voorzien van een plaksysteem, hiermee hang je jouw collage aan de muur zonder dat je gaten in de muur moet boren. Ook is het mogelijk om je fotoafdruk op te hangen met afstandhouders, waardoor de collage iets van de muur komt te hangen.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING