fotoalbum-hardcover-03

Fotoboek ontwerpen

Vanaf €9,99

Online je eigen fotoboek ontwerpen kan gemakkelijk via het online fotoprogramma van Fotoalbum.nl. Direct beginnen met ontwerpen vanaf je PC, tablet of mobile (geen installatie vereist).

Hoe kun je een fotoboek ontwerpen?

Een fotoboek ontwerpen doe je via ons online fotoboekprogramma. Door de volgende stappen te volgen heb je binnen een paar klikken je eigen fotoalbum samengesteld:

  1. Open het programma en kies het type fotoboek
  2. Begin met opgemaakt album of een blanco project
  3. Upload je foto’s en plaats deze in het album
  4. Maak je album nog mooier door te kiezen uit thema’s, filters en clipart
  5. Klaar? Rond de bestelling af en krijg deze thuisgestuurd

Fotoboek ontwerpen en samenstellen ​

Je kunt kiezen uit verschillende fotoboeken om te ontwerpen. Kies uit: hardcover, softcover, spiraal of vlakliggende fotoalbums. Daarnaast kun je het fotoalbum nog mooier maken door te kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingen.

Je boek wordt gedrukt papier dat een gladde structuur heeft een lichte glans. Wil je een hoogglans effect vergelijkbaar als fotopapier? Kies dan voor de UV-hoogglans afwerking, hierdoor komen met name scherpe en kleurrijke foto’s goed naar voren.

De omslag van je album wordt voorzien van een kaft met glanslaminaat afwerking. Voor een matte uitstraling kies je voor een kleine meerprijs voor matlaminaat.

Snel fotoboek ontwerpen en bestellen

Heb je met spoed een fotoalbum nodig? Doordat onze fotoproducten in Nederland worden gedrukt kunnen we snelle levertijden garanderen. 

Bekijk onze actuele levertijden voor meer informatie over wanneer je jouw fotoproduct kunt verwachten. Heb je met spoed een fotoboek nodig? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Direct een fotoalbum ontwerpen

Begin direct met het ontwerpen van je eigen fotoalbum. Kies één van de onderstaande albums en ga direct aan de slag!

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoalbum een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING