Fotoalbum Vlakliggend

Fotoboek kopen

Vanaf €9,99

Een fotoboek kopen en maken van je laatste zomervakantie of als verjaardagscadeau? Bij Fotoalbum.nl kun je een fotoboek kopen tegen een voordelige prijs. Kies uit verschillende fotoboeken zoals een hardcover, softcover, spiraal of vlakliggend fotoboek. 

Bekijk al onze fotoboeken

Nog geen keuze gemaakt welk fotoboek je gaat kopen?
Bekijk als onze fotoalbums uit ons assortiment voor meer informatie.

kwaliteit hardcover
FOTOALBUM HARDCOVER

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum Vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum Softcover

De stevige flexibele kaft geeft het fotoboek een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum Spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

Online fotoboek kopen

Een fotoboek kopen en ontwerpen kan eenvoudig via onze online fotoboekprogramma. Je kunt direct van start gaan met ontwerpen zonder een programma te installeren. Kies uit verschillende standaard thema’s of begin met een leeg fotoboek. Upload je foto’s en laat deze automatisch vullen of bepaal zelf het ontwerp. Een fotoalbum kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Snel een fotoboek kopen

Doordat de productie van onze fotoboeken in Nederland plaatsvindt kunnen we snelle levertijden aanbieden. Hierdoor ontvang je een fotoboek meestal al binnen enkele werkdagen in huis. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie over wanneer je jouw fotoboek kunt ontvangen.

Thema fotoboeken

Je kunt een fotoboek kopen voor elk moment. Zo kun je een fotoboek maken van je laatste vakantie, bij een geboorte of als verjaardagscadeau. Via de online editor kun je direct van start gaan met verschillende thema’s en hoef je alleen nog maar je foto’s toe te voegen. Bovendien kun je het ontwerp nog mooier maken door cliparts, filters en fotokaders toe te voegen.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING