Fotoalbum Vlakliggend

FOTOalbum MAKEN

Je foto’s laten drukken en inbinden in een prachtig fotoalbum. Je eigen fotoalbum maken doe je bij dé fotoalbumspecialist van Nederland. Het ontwerpen van je album kan eenvoudig online met ons uitgebreide fotoprogramma.

Verschillende soorten fotoalbums maken

Bepaal zelf hoe jouw fotoalbum eruit komt te zien. Kies uit verschillende inbindmethodes om je fotoalbum in op te maken en start gelijk met het samenstellen van je fotoboek.

Hoe maak ik een fotoalbum?

Het maken van een fotoalbum doe je eenvoudig online. Via het uitgebreide online fotoprogramma kun je zelf je fotoalbum maken. Kies de foto’s die je wilt laten afdrukken en sleep deze in het album. Al binnen een paar klikken ben je klaar met het samenstellen. Maak het ontwerp nog mooier door randen, indelingen, fotofilters en andere bewerkingsopties te gebruiken.

Een fotoalbum bestellen

Als je klaar bent met het ontwerpen van je fotoalbum kun je de bestelling afronden. In de winkelwagen kies je uit de verschillende papiersoorten, zoals ons standaardpapier en UV-Hoogglans papier en kun je de afwerking van de kaft bepalen. Vul vervolgens je adresgegevens in en rond de bestelling af via de vertrouwde betaalsystemen als iDeal of Bancontact. 

Trouwalbum maken

Verschillende soorten fotoalbums maken

Bepaal zelf hoe je fotoalbum eruit komt te zien door te kiezen uit verschillende inbindmethodes en start gelijk met het ontwerpen van je eigen fotoalbum.

Fotoalbum hardcover detail
FOTOALBUM HARDCOVER
Fotoalbum vlakliggend detail
Fotoalbum Vlakliggend
Fotoalbum softcover detail
Fotoalbum Softcover
Fotoalbum wire-o detail
Fotoalbum Spiraal
  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING