tegeltje maken

foto tegel

Vanaf €9,50

Je eigen foto tegel maken? Begin direct en laat je eigen foto tegel maken op een tegeltje van écht keramiek. Ontwerpen kan gemakkelijk via ons zeer gebruiksvriendelijk fotoprogramma.

Foto tegel maken

Wil je een eigen foto tegel maken als verjaardagscadeau of aandenken? Bij Fotoalbum.nl laat je gemakkelijk en snel je eigen foto tegel drukken. Via ons online fotoprogramma kun je direct aan de slag gaan met het ontwerpen van je eigen tegel.

Je foto wordt haarscherp gedrukt op een tegeltje van écht keramiek materiaal. Je kunt de tegel ook aan de muur hangen door te kiezen voor een tegelhanger in de winkelwagen. Om je tegel op tafel of in de vensterbank te zetten kies je voor een tegelstandaard.

Let op: Een foto tegel is niet waterbestendig, dus niet af te nemen met een doekje. Wil je een tegel die wel waterbestendig is? Neem dan contact op met de klantenservice.

Hoe kun je een foto tegel maken?

Een foto op tegel maken kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Open ons online ontwerpprogramma
  2. Kies uit verschillende thema’s of start met een blanco tegel
  3. Upload je foto’s en plaats deze op de tegel
  4. Rond de bestelling af en je tegel wordt gedrukt en verstuurd

Snel een foto op tegel laten drukken

Wil je snel en foto tegel maken als verjaardagscadeau maar ben je aan de late kant? Al onze fotoproducten worden in Nederland geproduceerd, hierdoor kunnen we snelle levertijden aanbieden. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw tegel verstuurd wordt.

Andere wanddecoratie materialen…

Benieuwd naar andere materialen om een foto op af te drukken? Bekijk onze wanddecoratie en laat je foto op een unieke manier vereeuwigen!

Foto op forex
Foto op aluminium
Foto op canvas
Foto op dibond
  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING