ACTIE: FOTOALBUM HARDCOVER 30x30 VANAF €15,-!

MAAK VOORDELIG JE FOTOALBUM HARDCOVER 30x30

CANVAS

vanaf € 17,50
Binnen 3 dagen geproduceerd
  • 100% katoen
  • Verschillende afmetingen
  • Hoog kleurbereik

Korte omschrijving

Je kunt bij Fotoalbum.nl heel gemakkelijk online je eigen canvas maken met je eigen foto’s. Je hebt keuze uit zowel staande, liggende als vierkante varianten die variëren van het formaat 20x30 tot 60x90 centimeter.

Heb je een fantastische reis gemaakt deze zomer waarbij je een mooie trekking hebt gedaan vroeg in de ochtend naar de top van een vulkaan? Laat die foto van dat prachtige uitzicht dan groot afdrukken op canvas. Want zo’n bijzondere herinnering verdient het mooiste plekje in huis!

Bij een foto op canvas wordt je foto gedrukt op een doek van 100% katoen. Het linnendoek wordt met de hand gespannen om een houten frame van twee centimeter dik. Wil je ook een foto op canvas laten drukken? Laat dan die grappige foto van je kinderen of romantische foto van de bruiloft afdrukken op canvas. Je kunt je foto op canvas op allerlei verschillende formaten af laten drukken, zowel staand, liggend als vierkant. Het kleinste formaat van een canvas begint bij 20x30 centimeter en kan wel tot 90x60 centimeter groot worden afgedrukt.

Een foto op canvas maak je heel gemakkelijk in de Online Software. Je kiest je foto uit, voegt deze toe aan de canvas en je hoeft de bestelling alleen nog maar af te ronden. Wil je niet één grote foto uitkiezen maar liever meerdere foto’s op je canvas plaatsen? Dat kan! Met de Online Software voeg je heel gemakkelijk foto’s van het hele gezin toe zodat je je eigen fotocollage op canvas kunt maken. De ontwerptool is zowel geschikt voor thuis als onderweg op de laptop, je tablet of zelfs je smartphone.

Populair

Fotoalbum Hardcover
€15
€25,-  €15,-
Vurenhout
€27,50
Jaaragenda's
€10,-
Jaarkalenders
€10,-
Kaarten
€9,-
Dibond
€22,50
  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING