Wanddecoratie maken

Canvas maken

Vanaf €17,50

Een foto op canvas maken is een van de populairste manieren om je foto’s af te laten drukken. Dat komt omdat canvas een unieke uitstraling geeft aan jouw foto. Het doek is gemaakt van 100% katoen en heeft daardoor een eigen structuur die je niet bij andere wanddecoraties tegenkomt.

Hoe wordt een canvas gemaakt?

Een canvas maken gaat als volgt. Je foto wordt als eerste afgedrukt op het doek. Hierna wordt het doek gespannen om een houten frame. Het frame is 2 centimeter dik. Op de achterkant wordt het doek vastgezet aan het frame waardoor het doek strak eromheen zit. De foto gaat dus voor een gedeelte ook over de zijkant. Hierdoor krijgt de foto op canvas die unieke uitstraling.

Online een canvas maken

Wanneer je het bewerkingsprogramma hebt geopend kun je eerst het gewenste formaat kiezen. Er zijn 11 formaten waaronder liggende, staande en vierkante formaten. Het kleinste formaat is 30×20 centimeter en de formaten lopen op tot 90×60 centimeter. Je kunt na het kiezen van het formaat de foto of foto’s die je wilt uploaden. Je kunt namelijk ook meerdere foto’s op het canvasdoek plaatsen als je bijvoorbeeld een collage wilt maken.

Foto's bewerken

Je kunt een canvas maken met je favoriete foto’s. Vind je dit niet genoeg en wil je de foto bijvoorbeeld in het zwart-wit? In het bewerkingsprogramma kun je dit gewoon instellen. Naast verschillende effecten en schaduwen kun je ook teksten toevoegen en een achtergrond als je een collage wilt maken. Met al deze opties kun je een canvas maken waarin jouw foto’s helemaal tot hun recht komen.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING