Trouwalbum maken

Boek maken

Vanaf €9,99

Je eigen boek maken? Begin direct en maak zelf je eigen boek. Kies uit verschillende boeken en ontwerp deze met ons online ontwerpprogramma. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en laat direct je boek drukken.

Zelf een boek maken

Je eigen boek maken en uitgeven? Of een boek maken als almanak of jaarboek? Bij Fotoalbum.nl kun je zelf gemakkelijk een boek maken via ons online ontwerp programma. Kies uit verschillende types boek, zoals hardcover, softcover, spiraal of een luxe vlakliggend boek.

Je boek wordt standaard gedrukt op 200 grams papier dat een lichte glans met zich mee heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om het papier te voorzien van een UV Hoogglanslaminaat waardoor de pagina’s heeft glanzende effect krijgen van fotopapier.

De omslag wordt is voorzien van een glanslaminaat afwerking, waardoor foto’s goed naar voren komen. Je kunt er ook voor een matte laminaat afwerking kiezen in de winkelwagen voor een kleine meerprijs.

Snelle levertijden

Wil je een cadeautje geven aan iemand voor zijn/haar verjaardag? Doordat onze productie in Nederlands plaatsvindt kunnen we snellere levertijden aanbieden en kun je daarom ook vaak nog op het laatste moment een fotoalbum bestellen. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Hoe kun je een boek maken

Een boek maken kan eenvoudig en snel door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Open ons online fotoprogramma
  2. Upload je foto’s die je wilt afdrukken
  3. Bewerk je foto’s eventueel met filters
  4. Voeg teksten en cliparts toe
  5. Rond de bestelling van je boek af en krijg deze thuisgestuurd

Snel een boek laten maken

Wil je met spoed een boek maken en laten drukken? Doordat onze boeken in Nederland geproduceerd worden kunnen we snelle levertijden garanderen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw boek verzonden kan worden.

Begin direct en maak je eigen boek

Bekijk welke boeken je zelf kunt maken en ga aan de slag!

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING