Trouwalbum maken

Boek maken

Vanaf €9,99

Je eigen boek maken? Begin direct en maak zelf je eigen boek. Kies uit verschillende boeken en ontwerp deze met ons online ontwerpprogramma. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en laat direct je boek drukken.

Begin direct en maak je eigen boek

Bekijk welke boeken je zelf kunt maken en ga aan de slag!

kwaliteit hardcover
Hardcover boeken

Een hardcover boek is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je boek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Vlakliggende boeken

Een vlakliggend boek heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Softcover boeken

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Ontwerp meerdere boeken en maak je eigen tijdschrift.

kwaliteit spiraal
Spiraal boeken

Een spiraal boek wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

Zelf een boek ontwerpen

Je eigen boek maken en uitgeven? Of een boek maken als almanak of jaarboek? Bij Fotoalbum.nl kun je zelf gemakkelijk een boek maken via ons online ontwerp programma. Kies uit verschillende types boek, zoals hardcover, softcover, spiraal of een luxe vlakliggend boek.

Papiersoorten

Je boek wordt standaard gedrukt op 200 grams papier dat een lichte glans met zich mee heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om het papier te voorzien van een UV Hoogglans laminaat waardoor de pagina’s heeft glanzende effect krijgen van fotopapier.

Omslagen

De omslag wordt is voorzien van een glanslaminaat afwerking, waardoor foto’s goed naar voren komen. Je kunt er ook voor een matte laminaat afwerking kiezen in de winkelwagen voor een kleine meerprijs.

Fotoalbum met vlakliggend papier

Hoe kun je een boek maken?

Je eigen boeken ontwerpen kan eenvoudig en snel door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Open ons online fotoprogramma
  2. Upload je foto’s die je wilt afdrukken
  3. Bewerk je foto’s eventueel met filters
  4. Voeg teksten en cliparts toe
  5. Rond de bestelling van je boek af en krijg deze thuisgestuurd

Levertijden voor een boek maken

Wil je met spoed een boek maken en laten drukken? Doordat onze boeken in Nederland geproduceerd worden kunnen we snelle levertijden garanderen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw boek verzonden kan worden.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING