Trouwalbum maken

Apple fotoboek maken

Vanaf €11,00

Een fotoboek maken met je Apple Mac? Bij Fotoalbum.nl kun je direct van start gaan met het ontwerpen van je eigen apple fotoboek zonder installatie van een programma. 

Start gelijk met het maken van je eigen fotoboek via je Mac en werk eventueel verder vanaf je iPad/ iPhone of andere apparaten. Doordat je fotoboek online staat kun je altijd verder werken aan je fotoalbum

Fotoboek maken op Apple Mac

Een fotoboek maken op je Apple Mac is erg eenvoudig. Open ons online fotoprogramma en start direct met het ontwerpen van je eigen fotoboek. Het programma werkt in je browser en er is geen installatie vereist op je Apple.

Door de onderstaande stappen te volgen maak je binnen een paar klikken je eigen apple fotoboek:

  1. Upload je foto’s vanuit iPhoto’s of andere locatie
  2. Kies uit standaard indelingen of start met een blanco project
  3. Voeg eventueel nog thema’s en cliparts toe om het album nog mooier te maken
  4. Rond de bestelling af en krijg je fotoalbum binnen enkele dagen thuis gestuurd

Snelle levertijden

Wil je een cadeautje geven aan iemand voor zijn/haar verjaardag? Doordat onze productie in Nederlands plaatsvindt kunnen we snellere levertijden aanbieden en kun je daarom ook vaak nog op het laatste moment een fotoalbum bestellen. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Bekijk al onze fotoalbums

Kies uit verschillende fotoalbums die je kunt maken vanaf je Apple Mac en ga direct aan de slag met het maken van je eigen fotoboek!

kwaliteit hardcover
Fotoalbum hardcover

Een hardcover album is voorzien van een harde kaft. Hierdoor krijgt je fotoboek een luxe uitstraling en maakt het een duurzaam album.

kwaliteit vlakliggend
Fotoalbum vlakliggend

Een vlakliggend fotoalbum heeft geen bolling in het papier zitten. Hierdoor vallen de pagina’s plat neer en is het perfect voor panoramafoto’s.

kwaliteit softcover
Fotoalbum softcover

De stevige flexibele kaft geeft het album een uitstraling van een luxe glossy. Maak meerder fotoalbums en maak je eigen collectie.

kwaliteit spiraal
Fotoalbum spiraal

Een spiraal fotoalbum wordt voorzien van een ringband in de rug. Hierdoor komen de pagina’s plat te liggen wanneer je het album openslaat.

  • SNEL & MAKKELIJK ONLINE GEMAAKT
  • 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR
  • SNELLE LEVERING BINNEN NL & BE
  • PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING