Probeer de vernieuwde Fotoalbum.nl website Ja graag

Bij een bijzondere boodschap hoort een kaart op maat

Bij een bijzondere boodschap hoort een kaart op maat

Nu extra speciaal met uw eigen foto

Zelf wenskaarten maken

Vindt u het leuk om uw eigen wenskaarten te ontwerpen om deze zo nog persoonlijker te maken? Want of het nu gaat om een beterschapskaartje of een kaart voor de nieuwjaarswens, een wenskaart kan nooit persoonlijk genoeg.
Mocht u het lastig vinden om een hele wenskaart zelf te ontwerpen, maak dan gebruik van de mogelijkheid om met de gratis software een kaart in een thema te ontwerpen. Zo hoeft u alleen nog maar de juiste tekst en foto te selecteren en de software doet de rest voor u.

Lees meer

Uitnodigingen maken sepia

Het leuke van de software is dat er gemakkelijk een effect aan de kaart toegevoegd kan worden. Een populair effect is : sepia. Wanneer u dit effect toepast lijken uw foto's op de wenskaart of uitnodiging heel oud. Verras uw vrienden en familie met de meest creatieve effecten en zorg ervoor dat uw kaart opvalt tussen al die anderen!

Communiekaart maken

Of het nu gaat om een communie bedankt kaart of een uitnodiging, met behulp van de gratis software kunt u eenvoudig uw eigen communiekaartjes ontwerpen. Een persoonlijke kaart is leuker om te geven en om te ontvangen.

Persoonlijke begroeting

Het blijft toch het leukste om een echt kaartje te ontvangen. Of het nu gaat om een pas geboren baby, uw bruiloft, een verjaardag of een beterschapskaart elke wenskaart verdient een persoonlijk karakter.
Een leuk voorbeeld is de uitnodiging voor een kinderfeestje. Maak samen met uw kind een uitnodiging voor het kinderfeestje en de voorpret. Heeft u al wel een aantal leuke idee├źn maar komen deze net niet samen? Bekijk onze inspiratiepagina naast de vele tips treft u daar ook voorbeeld fotoalbums aan(niet alleen handig voor het maken van een fotoalbum), deze kunt u gerust eens doorbladeren misschien haalt u hier wel de nodige inspiratie uit voor uw wenskaarten.

Bel de klantenservice 0341 - 25 54 64

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur

Mail ons*verplicht veld

Bekijk ook