Foto op Dibond

Vanaf €22,50
Binnen 1 dag geproduceerd
  • Zeer stevig materiaal
  • Industriële uitstraling
  • UV- en waterbestendig

Korte omschrijving

Als je op zoek bent naar een bijzondere wanddecoratie voor aan de muur in de woonkamer, op kantoor of misschien wel in de garage, dan is een Dibond een echte aanrader.

Als je op zoek bent naar een bijzondere wanddecoratie voor aan de muur in de woonkamer, op kantoor of misschien wel in de garage, dan is een Dibond een echte aanrader.

In de afgelopen jaren is dit materiaalsoort namelijk uitgegroeid tot een van de meeste populaire type wanddecoraties om foto’s op af te drukken. Een foto afgedrukt op Dibond zorgt altijd voor een stoer, strakke en vintage stijl, waardoor je een unieke manier hebt om de mooiste foto´s op te hangen.

Het verschil ten opzichte van een foto die afgedrukt wordt op geborsteld aluminium, is dat de aluminiumstructuur minder zichtbaar is en hierdoor meer van de kleur wit bevat. Zonder hiermee de stoere uitstraling te verliezen, zorgt dit ervoor dat sommige foto’s nog beter tot hun rechtkomen.

De dikte van het dibond bedraagt 3mm en wordt opgebouwd uit twee dunnen aluminiumplaten met daartussen een harde kunststof laag. Hierdoor is dit materiaalsoort als wanddecoratie uitermate geschikt, aangezien het zeer sterk en robuust is, maar tegelijkertijd toch relatief licht van gewicht blijft. Het daarom zelfs mogelijk om een foto afgedrukt op Dibond buiten te hangen, al is het hierbij niet te adviseren om dit in de volle zon of regen op te plaatsen. Dit kan ten koste gaan van de kleuren en print.

Je kunt een foto laten afdrukken op Dibond in verschillende formaten, te beginnen bij het kleinste formaat van 20×30 cm. Als je echt een eyecatcher aan de muur wil hangen, dan kun je natuurlijk ook kiezen uit grotere formaten tot zelfs 90x60cm.

Bij alle formaten wordt een ophangsysteem meegeleverd, maar je kunt bij het afrekenen ook nog kiezen uit een luxer ophangsysteem, waarmee het dibond vrij van de muur komt te hangen.

Populair

Fotoalbum hardcover
€8.00
€16,00 €8.00
Fotoalbum softcover
€6.00
€12,00 €6.00
Fotoalbum spiraal
€5.50
€11,00 €5.50
Fotoalbum vlakliggend
€11.00
€22,00 €11.00