Some memories never fade

Fotoalbum.nl is opgericht in november 2009 en gevestigd in Amsterdam aan een van de mooiste grachten. Hier slaat een groeiend team van foto- en reisliefhebbers de vleugels uit over een steeds groter deel van de wereld.

Of het nu om een canvas of een fotoalbum gaat; Fotoalbum.nl helpt je de mooiste momenten te herinneren. En door een combinatie van jaren lang ervaring als de fotoalbumspecialist met een sterke focus op development, is Fotoalbum.nl de makkelijkste manier om herinneringen te bewaren.

Als één foto al meer zegt dan duizend woorden, hoe zit het dan met een heel fotoalbum?

Kantoor Fotoalbum.nl

Het kantoor

Fotoalbum.nl is gevestigd in het voormalige huis van Jacob van Lennep aan de Keizersgracht te Amsterdam. Met buren als Uber en Netflix zitten we in het midden van de Silicon Canals.

Naast fijne open kantoorruimtes hebben we een douche voor de sporters en een grote tuin voor de zon. Om ons heen wemelt het van de gezellige terrasjes.

Oranje spelers met ambitie

Ambitie

Op dit moment opereren wij in 4 landen. We zijn druk bezig met de uitbreiding naar een aantal nieuwe landen in combinatie met de lancering van een paar heel mooie tools.

We zien het werken als een mooie voetbalcompetitie. En als jij van winnen houdt nodigen we je graag uit eens te kijken naar onze vacatures.

Vacatures

Javascript Developer

"Hello World, This is me!"

PHP Developer

"When live is a marathon, I run.php"

Online Marketeer

Fotoalbum.nl zoekt per direct naar een Fulltime Online Marketeer

!
Je gebruikt een erg oude webbrowser.
Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
Upgrade mijn browser